| Najtańsze połączenie z eindhoven do Rotterdamu | 

| Autor | Wiadomość | 

| Mirex85   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 11:50 am   Najtańsze połączenie z eindhoven do Rotterdamu |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam, 23 wrzesnia przylatuje na lotnisko w Eindhoven i muszę siędostać pod adress: Schildmeer 1, Barendrecht, NL- w rotterdamie Z racji tego że mam budżet ograniczony, szukam najtańszego środka transportu. Szukałem już w google ale zawsze było coś w języku dutch którego nie ogarniam.
 Może ktoś z was się orientuje czym najtaniej będzie się dostać pod wskazany adres, najlepiej bezpośrednim połączeniem miedzy miastami.
 pozdrawiam
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| m4rcin   MODERATOR

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 12:17 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | http://www.9292ov.nl/9292ov1.asp w gornej ramce wybierz vliegheid/veerhaven w ramce wpisz luchthaven eindhoven
 w dolnej
 Straat/Halte: Schildmeer
 Plaats: rotterdam
 Huisnr : 1
 Datum: jasne
 Tijd: godzina
 Vertrek: ze chcesz odjechac o danej godzine

pozniej czarny przycisk geef en route...

potrzebujesz okolo €20
 |  
				| _________________ 
 Nie jestem zupa pomidorowa, zeby mnie wszyscy lubili  "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem
"I kto wie... może kiedyś znajdziemy zastosowania dla komputera z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez m4rcin Pon Wrz 12, 2011 12:18 pm, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|   | 

| Mirex85   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 12:25 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | No by pasowala cena jesli to juz pod wskazany adres dojezdza. Jednak wciaz nie bardzo ogarniam co gdzie i kiedy z tej stronki, chyba sa jakies przessiadki itp |  
				| Ostatnio zmieniony przez Mirex85 Pon Wrz 12, 2011 12:27 pm, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|   | 

| m4rcin   MODERATOR

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 2:52 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | autobus + pociag + metro np. (16:19) autobus 401 z Airport Eindhovendo Station NS Eindhoven
 (16:47) pociag z peronu 5 kierunek Schiphol wysiadasz na Utrecht Centraal tor 7a
 (17:47) pociag z peronu 5a kierunek Rotterdam Centraal wysiadasz na Rotterdam Alexander
 (18:21) idziesz na stacje metro Rotterdam Alexander bierzesz linie B kierunek Nesselande
 (18:28) wysiadasz na De Tochten Rotterdam i 4 min z buta na schildmeer 1
 |  
				| _________________ 
 Nie jestem zupa pomidorowa, zeby mnie wszyscy lubili  "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem
"I kto wie... może kiedyś znajdziemy zastosowania dla komputera z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| Duuvelke   Mega gaduła

Pomogła: 57 razy

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 3:02 pm   Re: Najtańsze połączenie z eindhoven do Rotterdamu |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Mirex85 napisał/a: |  	  | Witam, 23 wrzesnia przylatuje na lotnisko w Eindhoven i muszę siędostać pod adress: Schildmeer 1, Barendrecht, NL- w rotterdamie | 

to chcesz do Barendrecht czy Rotterdamu??
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| Mirex85   Poczatkujacy

|  | 

|   |  | 

|   | 

| MacGrey   Gaduła

| 

|  Wysłany: Czw Wrz 15, 2011 4:04 pm |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | m4rcin napisał/a: |  	  | autobus + pociag + metro np. (16:19) autobus 401 z Airport Eindhovendo Station NS Eindhoven
 (16:47) pociag z peronu 5 kierunek Schiphol wysiadasz na Utrecht Centraal tor 7a
 (17:47) pociag z peronu 5a kierunek Rotterdam Centraal wysiadasz na Rotterdam Alexander
 (18:21) idziesz na stacje metro Rotterdam Alexander bierzesz linie B kierunek Nesselande
 (18:28) wysiadasz na De Tochten Rotterdam i 4 min z buta na schildmeer 1
 | 

| Mirex85 napisał/a: |  	  | barendrecht to chyba dzielnica rotterdamu? | 
 Zalecane jest zebys jak najscislej mozliwe trzymal sie podanego przepisu i nie wymyslal zadnych dzielnic bo moga dojsc do tego dodatkowe przesiadki.
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez MacGrey Czw Wrz 15, 2011 4:07 pm, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|   | 

| Mucha_75   Gaduła nad gadułami :-)
 Mucha

| 

|  Wysłany: Czw Wrz 15, 2011 4:11 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | 
 Nie, Barendrecht nie jest dzielnicą Rotterdamu. Uważaj przy tym gdzie jedziesz, bo zarówno w Rotterdamie jak i w Barendrechcie, są ulice Schildmeer z numerem 1. Żebys nie miał niespodzianki
  A to co wkleił Marcin, to jest dojazd własnie na ulicę Schildmeer 1, ale w Rotterdamie a nie Barendrechcie. Jak cos to napisz tutaj, albo podaj mi na priv o której godzinie przylatujesz, to znajdę Ci połączenia jakie będziesz potrzebował. |  
				| Ostatnio zmieniony przez Mucha_75 Czw Wrz 15, 2011 4:22 pm, w całości zmieniany 4 razy |  | 

|   |  | 

|   | 

| Duuvelke   Mega gaduła

| 

|  Wysłany: Czw Wrz 15, 2011 10:08 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | 
 nie... Barendrecht to miejscowos, ktora znajduje sie niedaleko Rotterdamu...

tak wiec chcesz dojechac do Barendrecht... wiec trasa podana powyzej na nic ci sie nie przyda...
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| MacGrey   Gaduła

| 

|  Wysłany: Czw Wrz 15, 2011 10:12 pm |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Duuvelke napisał/a: |  	  | nie... Barendrecht to miejscowos, ktora znajduje sie niedaleko Rotterdamu... 
 tak wiec chcesz dojechac do Barendrecht... wiec trasa podana powyzej na nic ci sie nie przyda...
 | 

Chodzi w tym przypadku o precyzje gdzie wlasciwie zamierza dojechac.
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| m4rcin   MODERATOR

| 

|  Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 6:39 am |   
 |  
               | 
 |  
               | najlepiej niech poda kod pocztowy i bedzie jasne |  
				| _________________ 
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| Duuvelke   Mega gaduła

| 

|  Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 11:46 am |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | MacGrey napisał/a: |  	  | Chodzi w tym przypadku o precyzje gdzie wlasciwie zamierza dojechac. | 

przeciez podal linka gdzie chce dojechac:

wiec jak widac chce do Barendrecht
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| MacGrey   Gaduła

| 

|  Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 12:35 pm |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Duuvelke napisał/a: |  	  | wiec jak widac chce do Barendrecht | 

nie pozostaje nic innego niz skorzystac w praktyce z zalozonego przeciez po cos tematu:
 klik
 |  | 

|   |  | 

|   | 

|  |