Pomogła: 6 razy Wiek: 41 Dołączyła: 22 Mar 2011 Posty: 368 Skąd: Bikinibroek
Wysłany: Nie Wrz 18, 2011 8:56 pm NIEMCY - wynajem domow.
chcialam sie podpiac pod inny temat,ale cos chyba z tym forum jest nie tak :/
oczywiscie moglabym zarejestrowac sie na niemieckich forach ale... mnie sie nie chceeeee
a skoro to jest dzial pogaduchy chit chat wiec otwieram nowy temat (chyba ze mnie przekieruja)
wiec drodzy forumowicze, czy ktos z was poleci jakis stronki gdzie mozna znalesc mieszkania/domy etc na wynajem ale w NIEMCZECH!
moja kuzynka z mezem szukaja wlasnie lokum do wynajecia w germani.
sama znalazlam pare ofert na ebay.de oraz immonet.de
pomozecie?
_________________ Ik Ben Er Klaar Voor.... trochę żółtego koloru na tym wiecznie szarym forum.
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 10 Cze 2009 Posty: 592
Wysłany: Pon Wrz 19, 2011 12:00 pm
Ale tak do wynajęcia na dłużej? Jeśli tak to najpopularniejsza jest ta stronka: http://www.immobilienscou...ohnen/index.jsp
Jeśli do wynajęcia np. na wakacje to nie wiem...
_________________ "Mam tylko jedno skrzydło
To prawie tak jak anioł"
Pomogła: 6 razy Wiek: 41 Dołączyła: 22 Mar 2011 Posty: 368 Skąd: Bikinibroek
Wysłany: Pon Wrz 19, 2011 2:32 pm
wielkie dzieki!
Do wynajecia na dluzej. Oni MUSZA mieszkac w niemczech bo maja ,,niemieckie papiery" no i zeby nie przedluzac musza mieszkac w niemczech.
szukaja czegos przy granicy z COEVORDEN (ale wiem to do dzialu ogloszenia)
Juz chodzili po agencjach wynajmujacych domy, ale nic im sie nie podobalo... A tez tak jezdzic sie im nie chce, wiec prosili o stronki gdzie na spokojnie beda widzieli oferty i jak cos bedzie fajnego to zareaguja.
jeszcze raz dzieki!
_________________ Ik Ben Er Klaar Voor.... trochę żółtego koloru na tym wiecznie szarym forum.