Postbank |
Autor |
Wiadomość |
wikar
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Wrz 25, 2011 10:28 pm
|
|
|
Moge telefonicznie zamówić hasło na podany na infolini przez telefon adres?by mi go do 5 dni przesłali na nowy adres?
Skad bede wiedział do jakiej placówki sie udac po hasło,bedzie napisane w tym liście?i co jest wymagane by takowe hasło mi wysłali do potwierdzenai danych jak to sie odbywa przez tel ktos wie?co musze podać telefonicznie. |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2012 2:10 pm
|
|
|
Witam,
Od paru dni mam problem z logowaniem do ING.NL
Czy inni posiadacze konta rowniez maja ten mily komunikat :
Mijn ING niet beschikbaar
Mijn ING is op dit moment niet beschikbaar. Probeert u het op een later tijdstip nog eens.
Excuses voor het ongemak.
Bo juz zaczyna mnie to IRYTOWAĆ ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
clauditka
Nieśmiały użytkownik clauditka
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2012 2:50 pm
|
|
|
Beny.rac mam ten sam problem wrrr |
|
|
|
|
mavd
Mega gaduła
Pomogła: 45 razy Wiek: 59 Dołączyła: 27 Paź 2006 Posty: 1134 Skąd: Hilversum
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2012 4:43 pm
|
|
|
dzis bylo o tym w gazecie ze od wczoraj to juz trzecia awaria w ING |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2012 5:40 pm
|
|
|
W koncu udało mi sie zalogować oby byla juz tak ciagle |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
m.madzia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2012 2:25 pm
|
|
|
siemka wysłałam formularz aby zamknąć konto w Ing ile sie czeka az przysla mi kase która miałam na koncie??bo na konto internetowe wejsc nie moge:( |
|
|
|
|
|