Kilka propozycji technicznych/drobnych bugów |
Autor |
Wiadomość |
jso
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Pon Lut 07, 2011 9:48 am Kilka propozycji technicznych/drobnych bugów
|
|
|
Chciałbym zaproponować kilka małych zmian:
1. Obecnie odnośniki nieodwiedzone mają kolor czarny (lub prawie czarny), tak jak zwykły tekst, przez co nie można ich odnaleźć. Proponuję zmienić kolor lub dodać stałe podkreślenie.
2. Co jakiś czas dostaję powiadomienia na maila o odpowiedziach w jakimś temacie, gdzie wypowiedział się spamujący bot reklamujący chińskie sklepy czy gpsy. Możnaby przy rejestracji wprowadzić weryfikację captcha, widziałem, że są jakieś na phpbb.
3. Coś jest nie tak z godzinami wypowiedzi. Czasami widuję daty wypowiedzi wybiegające kilka godzin w przyszłość. Teraz jest 9:50, zobaczymy jak wyślę tego posta jaka data się pojawi.
4. Niektóre powiadomienia na maila prowadzą do strony "Taki post lub temat nie istnieje", pomimo, że istnieje i mogę do niego dojść przechodząc przez forum. |
_________________ Dumny Polak |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 102 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pon Lut 07, 2011 10:16 am
|
|
|
jso, co do pkt. 3 - sprawdz jaka masz strefe czasowa w ustawieniach. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
jso
Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Pon Lut 07, 2011 10:23 am
|
|
|
Miałem ustawiony Kaliningrad/Poł. Afryka Dzięki! |
_________________ Dumny Polak |
|
|
|
|
Traken
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lut 07, 2011 1:09 pm
|
|
|
A czy w dziale sprzedaży dało by sie zainstalowac,?podstronę lub stworzyć nową odnośnie sprzedazy aut lub ogólnej motoryzacja bo z tego co można zauwarzyć to coraz więcej jest tam ogłoszeń w tym temacie .Myślę że pomogło by to przynajmniej tym którzy są tym zainteresowani zamiast wertować stony w temacie Sprzedaż. |
_________________ Bramy mądrości nigdy nie bywają zamknięte. |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pon Lut 07, 2011 3:13 pm
|
|
|
jso napisał/a: | Miałem ustawiony Kaliningrad/Poł. Afryka Dzięki! |
Ja też mam afryke hehehe ...
Dzięki za sugestie
Pozdrooo |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
.:Paco:.
|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 12:46 pm
|
|
|
moze jakosc poprawic sposob zakladania kont na forum (z lekka utrudnic) - tyle smieciowych kont jest zakladanych - i pozniej dodawane sa "cale litanie" artykulow w roznych jezykach nie na temat..? |
|
|
|
|
Katje
Gaduła
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 14 Maj 2010 Posty: 137
|
Wysłany: Nie Paź 02, 2011 9:40 pm
|
|
|
Wchodzac w temat 'jazda tramwajem' w dziale 'zycie w holandii', moj antywirus odmawia dostepu twierdzac iz jest tam ulokowany trojan.
Cytat: | Dreiging gedetecteerd:
object is geïnfecteerd met Trojan-Downloader.HTML.JScript.am |
|
|
|
|
|
|