Jak ja to teraz widze |
Autor |
Wiadomość |
nelly
Super gaduła Pani Viking :)
|
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 5:46 pm
|
|
|
Kiepo napisał/a: | nelly napisał/a: |
Ogolnie: Wystarczy na nich spojrzec. |
Sorry, bez komentarza |
Moj gust to moj gust, prosze pana. |
_________________ Nell |
|
|
|
|
markanoid
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 7:04 pm Re: Jak ja to teraz widze
|
|
|
Gochna H napisał/a: | markanoid napisał/a: | Polska ma tylko 2 zalety : jedzenie i kobiety. | kapka oleju na szare komorki komus tu zapewne by sie przydala |
To moja opinia,tak ja to postrzegam obecnie wiec nie rob ze mnie glupca ze mam takie zdanie a nie inne, widocznie mam ku temu powody. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 11:05 pm
|
|
|
markanoid jesli rozpoczynasz temat i wypowiadasz sie na forum w ten sposob Polska ma tylko 2 zalety : jedzenie i kobiety., to mogles przewidziec, ze wywolasz tym.... automatycznie komentarze jakie juz sa i nie ma sie temu co dziwic .... nie zrobilam z Ciebie glupca a jesli tak myslisz to:mea culpa, mea maxima culpa....ale.....sam tym dziwnym postem to sprowokowales..... |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
markanoid
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 7:31 pm
|
|
|
swoja wypowiedzia wyrazilem swoje zdanie na temat polski , i kazdy moze wyrazic swoje wlasne zdanie ale na tamat polski ! a nie obrazac kogos wiec nie mow mi ze cie sprowokowalem.
Jesli uwazasz inaczej to normalnie to napisz ale nie pisz ze komus brakuje oleju w glowie bo przez to wlasnie ty prowokujesz kogos do klutni. |
|
|
|
|
Renata_H
PRZYJACIEL FORUM
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Lut 2007 Posty: 425 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 10:12 am
|
|
|
Kiepo napisał/a: | Już się pogałskałem, a zlą opinie o polskich facetach znasz z autopsji ? |
Niestety tak... w Polsce i na emigracji...
Ale male sprostowanie:
to bylo napisane zartobliwie, ok!
Chce powiedziec abyscie tak tego gleboko do serca sobie nie brali bo w koncu... gdyby az tak zle z polskimi facetami bylo to w koncu ja nie mialabym dzidziusia, tatusia, zadnych szwagrow, sasiadow, kolegow etc....
Ale moze znow jakas "burza mozgow" tu wywolamy he he he |
|
|
|
|
Robus_1
Nieśmiały użytkownik
Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: Barendrecht/Wroclaw
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 3:43 pm
|
|
|
Cytat: | Chce powiedziec abyscie tak tego gleboko do serca sobie nie brali bo w koncu... gdyby az tak zle z polskimi facetami bylo to w koncu ja nie mialabym dzidziusia, tatusia, zadnych szwagrow, sasiadow, kolegow etc.... |
dokładnie, bywaja i dobre Kobiety i dobrzy faceci (w totka podobno tez mozna wygrac ) |
|
|
|
|
|