jaki wozek dla dziecka |
Autor |
Wiadomość |
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona

Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Śro Paź 27, 2010 10:35 am
|
|
|
mamq ciekawie wyglada i jezlei ma 4 kola to bedzie wygodniej go operowac
sprawdz tylko jak jets z oparciem spacerowki, jako to jest operowane czy jest naprawde stabilne gdy sie je podniesie bo w moim wozku jest to regulowane z apomoca paska kltory nie zdaje egzaminu gdy dziecko sie opiera bo oparcie zjezdza do pozycji lezacej i nie raz widzialam inne wozki wspomagane za pomoca paskow do bagazu aby sie nie rozkladalo |
|
|
|
|
mamqa
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 11 Cze 2009 Posty: 592
|
Wysłany: Śro Paź 27, 2010 1:24 pm
|
|
|
clauditka napisał/a: | ja mam termin na luty i upatrzyłam sobie ten wózek http://allegro.pl/tako-ju...1289006456.html ale własnie niewiem czy wózek typu 3w1 przyda mi się na te pierwsze lata, czy spacerówka będzie mi służyć długi okres, czy tak jak ktoś tu wspominał kupił sobie lżejszą a wózek 3w1 poszedł w odstawke? |
Ja z pierwszym dzieckiem (które już ma 8 lat) długo korzystałam ze standardowej spacerówki właśnie z wózka 3w1. Nie kupowałam żadnej innej bo byłam zadowolona i ja i mała a wtedy nie potrzebowaliśmy jeżdzić samochodem więc nie było sensu kupować czegoś innego.
Teraz kupując samochód też patrzyliśmy na to żeby wózek wszedł bez problemów więc myślę że jeśli tylko dobrze kupię wózek to będę używać tak jak z pierwszą córką około 3 lata.
jagodka, dziękuję za radę Myślę że pod koniec listopada wybiorę się do sklepu pooglądać i wtedy będę wiedziała więcej |
|
|
|
|
jagodka

|
Wysłany: Śro Paź 27, 2010 4:00 pm
|
|
|
clauditka, wlasciwei nie ma do czego sie przyczepic, wozek wyglada na zdjeciach ciekawie i fajne jest to ze dzicko mozan w gondoli dobrze zapatulic i w spacerowce tez - idealne na mrozne wietrzyste zimy
Jedynie co dla mnie jest problem to to ze ja wole 3 w 1 a tu chyba nie ma opcji krzeselka samochodowego, my duzo jezdzilismy samochodem i musielismy miec krzeselko montowane na stelaz |
|
|
|
|
clauditka
Nieśmiały użytkownik clauditka

|
Wysłany: Śro Paź 27, 2010 4:09 pm
|
|
|
jagodka faktycznie wysłałam złego linka ten jest z fotelikiem http://allegro.pl/tako-ju...1278733597.html właśnie ja tez szukam wózka z fotelikiem bo również dużo będe podrózować, choć ten fotelik jest do 11kilo ale zawsze coś |
|
|
|
|
jagodka

|
Wysłany: Śro Paź 27, 2010 5:35 pm
|
|
|
clauditka, wozek naprawde wyglada interesujaco i skoro ma fotelik samochodowy to mysle ze moglabym rozwazyc taki zakup.
Tylko szkoda ze nie ma zadnego zdjecia zlozonego wozka ale mysle ze sprzedajacy moze ci je wyslac na maila zanim zdecydujesz sie skupic
Nie przejmuj sie tym ze fotelik jest tylko do 11 kg, moja corka mila 11 kg gdy miala poltora roku a my juz duzo wczesniej kupilismy jej drugie krzeselko samochodowe.
[ Dodano: Sro Paź 27, 2010 5:38 pm ]
i jeszcze bym zwrocila uwage na ta "uniwersalna folie przeciwdeszczawa" czy bedzi edobra na gondole bo to bedzie pora zimowo-wiosenna wiec troche deszczu troche wiatru i oslona raczej jest niezbedna na gondole |
|
|
|
|
clauditka

|
Wysłany: Śro Paź 27, 2010 6:37 pm
|
|
|
jagodka dzięki za rady:) samochód mam kombi więc sądze że niebędzie problemu z zapakowaniem go do auta, bardzo mi się podoba ten wózek i ma dobre opinie, więc chyba przy nim pozostane pozdrawiam |
|
|
|
|
jagodka

|
Wysłany: Śro Paź 27, 2010 8:35 pm
|
|
|
spoko clauditka nie ma sprawy
a jaki wozek jest okaze sie "w praniu" |
|
|
|
|
clauditka

|
Wysłany: Czw Paź 13, 2011 9:42 am
|
|
|
powracam do swoich wypowiedzi
no i wózek okazał się fajny,ale jest zbyt ciężki i teraz poszedł w odstawke, ponieważ mieszkamy na 1 piętrze i razem z dzieckiem nie da rady go wnieść, obecnie poszukuję fajnej spacerówki, macie może jakieś sprawdzone wózki nie za drogie, takie aby nadawały się na zbliżającą zimę? |
|
|
|
|
|