Przesunięty przez: Gochna H Pią Paź 21, 2011 6:09 pm |
Branża hotelowo-gastronimiczna |
Autor |
Wiadomość |
nastka
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 10:18 pm
|
|
|
moje zdanie jest takie że warto mierzyć wysoko tzn na start nie pytać o posadę sprzątającej,tylko skorzystać z linka podanego powyzej i wysyłać CV i czekać.
Drugą metodą może być wyszukanie firm sprzątających obsługujące hotele w Twojej okolicy i podkreślając swoje kierunkowe wykształcenie ubiegać się posadę supervisora(nie wiem czy dobrze napisałam) w każdym razie chodzi o osobę nadzorującą innych sprzątających,i tutaj możesz się wkręcić tylko z angielskim ,tylko podszkol go trochę.
Tłumaczeniami dokumentów bym się nie przejmowała,grunt to okazać imponujące CV no i rozmowa,bo to jeszcze ważniejsze.
Powodzenia:) |
|
|
|
|
Aasia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 10:27 pm
|
|
|
Dzięki wielki, jak byś miała jakieś pomysły , lub coś by sie Ci przypomniało to z góry dziękuje za podsunięcie jakiegoś pomysłu. |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 36 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Sob Paź 29, 2011 4:05 pm
|
|
|
nastka napisał/a: | moje zdanie jest takie że warto mierzyć wysoko tzn na start nie pytać o posadę sprzątającej,tylko skorzystać z linka podanego powyzej i wysyłać CV i czekać. |
„Zawsze rzucam się na głęboką wodę – tam dalej jest do dna …”
Koleżance również radze tak zrobic ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
|