Mam koleżankę która tam pracuje i z tego co mi kiedyś mówiła to nie ma łatwo. Są ponoć sporę normy (ale to chyba już tak wszędzie) a jak się nie wyrabiasz to albo zostajesz po godzinach albo ci po pewnym czasie ci podziękują. Ludzie którzy tam pracują ponoć ok ale z Polakami to nigdy nic nie wiadomo.Pieniążki to chyba coś ok.9e/h brutto na start.
Tyle wiem o resztę zapytaj kogoś bardziej zorientowanego. Pzdr
tak mam kolege ktory tam pracowal przez TEMPO TEAM i bardzo sobie chwalil ja osobiscie tez mieszkam w holandii i pracuje przez TEMPO TEAM w firmie GIANT przy produkcji rowerow w Lelystad, firma posrednictwa pracy TT jest jedna jak narazie z najlepszych posrednikow jak dla mnie mam godziny i wyplaty zawsze na czas z tego co wiem w ZANDAMIE tez pelno godzin. Pozdrawiam wiecej info pisac na priv
[ Dodano: Sro Lis 02, 2011 8:28 pm ]
TYLKO TEMPO TEAM MA TA ROBOTE W ZANDAM!!! Mozesz wyjechac do tempo team przez WORK TODAY z opola POLECAM!!
Zalezy jak sie trafi. Czasami mozna trafic na linie i babrac sie w ociekajacym krwia miesem, a czasami pakowac kotlety schabowe do pudelek. Ogolnie operatorzy narzucaja duze tempo produkcji i trzeba sie ostro napocic zeby sie wyrabiac. Z godzinami roznie. Najlepiej pracowac przez Crayf'sa. W TT czesto dostawalismy smsy zeby nie przychodzic do pracy.