Duuvelke, dokladnie, nie zostalas zwolniona, tylko nie przedluzono Ci kontraktu, a to akurat nie jest nakazane prawem:
"Ontslag bij zwangerschap en na bevalling
U heeft een baan en u bent zwanger of pas bevallen. Mag uw werkgever u dan ontslaan? Ontslag mag meestal niet in de volgende situaties:
als u zwanger bent;
als u zwangerschapsverlof heeft;
in de 6 weken na het zwangerschapsverlof.
Tijdelijk contract loopt af tijdens zwangerschap
Heeft u een tijdelijk contract dat afloopt tijdens uw zwangerschap? Dan hoeft uw werkgever uw contract niet te verlengen.
Advies bij dreigend ontslag
Als u zwanger bent en uw werkgever wil u ontslaan dan kan het verstandig zijn om advies te vragen bij uw rechtsbijstandverzekeraar, bij uw vakbond of bij het Juridisch Loket (het vroegere Bureau voor Rechtshulp). Zij kunnen u helpen en adviseren."
ale mnie nie zwolnili tylko nie ma dla mnie niby odpowiedniej pracy.. i posrednik na poczatku sciemniej w przyszlym tyg bedzie w nastepnym itd az w koncu przestal dzwonic a pracy dalej nie ma.. a jak nie pracuje to nie zarabiam..
ja miałam kontrakt na rok od lutego do lutego powinnam pracować. Szef zwolnił mnie w sierpniu bo byłam w ciąży chociaż chciała pracować i byłam w stanie. Teraz będę ubiegać się o kuroniówkę
_________________ jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód... beztrosko na prosto:)