Wysłany: Pią Lis 25, 2011 2:22 pm Obnizki na ubezpieczenie w holandi
Witam,
Mam pytanie odnośnie obniżek na ubezpieczenie samochodu,które odkładają się z roku na rok, ponieważ jestem młodym kierowcą, kupiłam niedawno samochód w holandi i zarejstrowałam je na holenderskie blachy. Moje pytanie: Czy jak po latach wróce do polski i bede chciała ubezpieczyc i zarejestrowac auto w polsce będą liczyć mi się lata zarejestrowania tutaj ze względu na to że jestesmy w UE? Czy będą mi naliczać od poczatku? Mógłby mi ktoś naświetlić jak wygląda sytuacja?
Z góry dziękuję
Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 2:23 pm
wszystko zalezy od ubezpieczalni. tu dostaniesz historie ubezpieczenia, ktora ubezpieczalnie w pl moga (ale nie musza) uznac za podstawe do obnizenia skladki.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu