NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gochna H
Czw Paź 06, 2011 12:00 pm
MediaMarkt zakupy online :/
Autor Wiadomość
MeryJane 
Poczatkujacy
MeryJane

Wysłany: Czw Paź 06, 2011 11:57 am   MediaMarkt zakupy online :/

Witam

W czerwcu tego roku kupilam online w MediaMarkt notebooka, mial to byc prezent-niestety nie trafiony i zwrocilam go przez poczte. Wszystko cacy tylko ze zaplacilam karta kredytowa :088:
I pieniadze powinny byc przeslane na karte, po trzech miesiacach udalam sie do Media z zapytaniem co sie dzieje ze jeszcze nie dostalam zwrotu mojej kasy. No i tu pojawil sie problem-Media markt twierdzi ze mi przelali pieniadze 1 lipca-pieniedzy nie dostalam -mam na to dowody wyciagi z konta. Wiec wyslalam im moje wyciagi a oni mi przeslali kawalek jakiejs tabelki gdzie byly wpisane moje imie i nazwisko z informacja ze to ich dowod ze mi wyslali :013: totalna bzdura poprostu... dzis dzwonilam do Credit card service z pytaniem gdzie sie podzialy te pieniadze? -bank twierdzi ze nie dostalam zadnych przelewow z Media..:/ Jutro jade umowic sie w Jurisdisch Loket moze tam mi cos poradza.

Czy ktos z forumowiczow mial takie historie? Moze ktos podpowie czy mam inna opcje zeby przemowic Media do rozumu?

Pozdrawiam

jso 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Czw Paź 06, 2011 2:05 pm   

Spróbuj zadziałać jeszcze przez Visę/Mastercard, zależnie od tego kto wystawił kartę.

MeryJane 
Poczatkujacy
MeryJane

Wysłany: Pią Paź 07, 2011 6:18 am   

dzwonilam juz tam ale powiedzieli ze ten problem musze rozwiazac z media i kolko sie zamyka :088:

m4rcin 
MODERATOR

Wysłany: Pią Paź 07, 2011 6:31 am   

a powiedzialas im, ze media dalo dokument w ktorym jest informacja o zwrocie na karte?

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem

"I kto wie... może kiedyś znajdziemy zastosowania dla komputera
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym?
Bill Machrone, 1991-09-24

MeryJane 
Poczatkujacy
MeryJane

Wysłany: Pią Paź 07, 2011 6:48 am   

Media nie dalo mi zadnego dokumentu-wyslali mi e-maila z dwoma linijkami tabelki gdzie bylo moje imie i nazwisko,numer klienta ale nawet numer karty byl zagwiazdkowany-wiec jaki to dowod? i powiedzialam w czasie rozmowy z service card ze media markt twierdzi ze ma dowody, na co oni ze nie ma takiej mozliwosci-poprostu. masakra jakas :088:

m4rcin 
MODERATOR

Wysłany: Sob Paź 08, 2011 9:28 am   

no to zloz reklamacje u opratora karty, jak zostanie odrzucona to z tym papierem do media

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem

"I kto wie... może kiedyś znajdziemy zastosowania dla komputera
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym?
Bill Machrone, 1991-09-24

MeryJane 
Poczatkujacy
MeryJane

Wysłany: Sob Lis 26, 2011 10:16 pm   

Moja historia skonczyla sie tak: znajoma holenderka zadzwonila do service card i wytlumaczyla o co chodzi, okazalo sie ze w lipcu skradziono mi karty bankowe i kredytowe, media markt wyslalo mi ta kase ale ta kasa nie zostala automatycznie przelana na moja nowa karte:/dziwne bo oczywiscie suma na minusie zostala uwzledniona na mojej karcie ale to 250e juz nie :( niemila sytuacja wiec chyba zrezynuje z uslug tego banku. Dziekuje za podpowiedzi co zrobic :)
pozdrawiam Maria

KKamil 
Gaduła

Wysłany: Nie Lis 27, 2011 1:14 am   

MeryJane napisał/a:
okazalo sie ze w lipcu skradziono mi karty bankowe i kredytowe

Sory, ale ja tu czegoś nie rozumiem.
Właśnie dowiedziałaś się że skradziono Ci karty ? :119:
Równie dobrze można powiedzieć: Pół roku temu ukradli mi auto, a jeszcze wczoraj jechałam nim do pracy :082:

MeryJane 
Poczatkujacy
MeryJane

Wysłany: Nie Lis 27, 2011 4:30 am   

KKamil napisał/a:
MeryJane napisał/a:
okazalo sie ze w lipcu skradziono mi karty bankowe i kredytowe

Sory, ale ja tu czegoś nie rozumiem.
Właśnie dowiedziałaś się że skradziono Ci karty ? :119:
Równie dobrze można powiedzieć: Pół roku temu ukradli mi auto, a jeszcze wczoraj jechałam nim do pracy :082:

zle to sformuowalam i tyle, oczywiscie ze wiedzialam o skradzionych kartach ale nie powiazalam tych faktow , zreszta jak za pierwszym razem dzwonilam do credit card service to nikt tego nie zauwazyl i dlatego tez ta cala sytuacja sie tyle ciagnela... ot i co. :039:

Odpowiedz do tematu