Przesunięty przez: Gochna H Pią Sie 26, 2011 8:29 pm |
mecz legia-psv |
Autor |
Wiadomość |
vendetta
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 10:24 pm
|
|
|
Nie obchodzą mnie puchary
Chce jechac na Feyenord by poczuć klimat, a tam podobno dobrze z tym. Jeszcze jest Ajax, ale za nimi nie przepadam.Moze jeszcze Utrecht bym zaliczyl czy Den Haag. A propo tych drugich to 200 osob z Hagi ktore wybieralo sie pociagiem zostalo cofnietych. |
|
|
|
|
Estamos
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 6 razy Wiek: 39 Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 426 Skąd: provincie Utrecht...
|
Wysłany: Sob Wrz 17, 2011 4:34 pm
|
|
|
Mucha_75 napisał/a: | Przeczytaj jeszcze parę razy i potem jeszcze, i jeszcze to co napisałem, i spróbuj zrozumieeć jaki był ukryty podtekst. Przy odpowiednim treningu, można opanować sztukę czytania ze zrozumieniem. Hordy kiboli, wykreowane przez TVN i Gazetę Wybiórczą. Złapałes już? Co do reszty, to nie skomentuję, bo widać że jestes laikiem, i nie masz pojęcia o czym piszesz. Zresztą nie temat o kibolstwie, a o meczu PSV- Legia. | Ja tam "wykreowane" nie widzę.
Niech Ci będzie żem laik. W sumie Mucha to znany znawca tematu piłki nożnej. Ekspert C+ oraz wszytskich innych stacji zajmujących się piłką nożną...
Siorbaj bobra Kuchenkorzu! |
|
|
|
|
Mucha_75
Gaduła nad gadułami :-) Mucha
Pomógł: 13 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 624 Skąd: Schiedam, GA
|
Wysłany: Sob Wrz 17, 2011 6:19 pm
|
|
|
Estamos napisał/a: | Ja tam "wykreowane" nie widzę.
: |
No więc gdybys miał jakiekolwiek pojęcie w tym temacie, to wiedziałbys że był tam zawarty podtekst. Co do ostatniego zdania, to proszę cię, nie bądź bohaterem mając monitor przed ryjofonem. Kończę dyskusję z tobą, bo szkoda prądu i klawiatury. |
|
|
|
|
vendetta
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Paź 27, 2011 6:32 pm
|
|
|
Mucha--odezwij sie na priv:)
nie moge sam do Ciebie nastukac bos blokade zajebal:) |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Sob Gru 03, 2011 8:50 pm
|
|
|
W Warszawie zrewanzowano sie za Eindhoven.Ochroniarze nie wpuscili na stadion 50 z 70 fanow PSV z powodu nietrzezwosci.Nie rozumiem tylko skargi Holendrow.Ze strony Polakow super zrobione.Bez bydla ,z glowa ,ale dali do zrozumienia ,ze jak Kuba Bogu tak Bog Kubie.Dzisiaj w radio slyszalem,ze kibicom Twente niderlandzka policja odradza wyjazdu do Krakowa.I slusznie, biorac pod uwage jak potraktowano fanow Wisly w Enschede i ,niestety, bandziorow wsrod kibicow Wisly.
http://www.volkskrant.nl/...eren-fans.dhtml |
|
|
|
|
|