Team-WorQ-Kapelle |
Autor |
Wiadomość |
jacko3231
Poczatkujacy jacko3231
|
Wysłany: Czw Gru 08, 2011 10:12 pm
|
|
|
Ja was nie rozumiem, już na samym forum żeby się kłócić i wyzywać, pyta się człowiek o opinie na temat Agencji to albo ten kto wie to piszę albo nie piszę, tak naprawdę tacy jak wy szczególnie ty SZWEDKA robicie z Polski wieś w Holandii.
Ps: a do waszych załosnych prywatnych pogawędek są inne portale na których jest dostępny czat. |
|
|
|
|
aran21
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2012 12:33 am timeworq
|
|
|
[To naprawdę tam nie byłeś(aś), to obóz pracy( pomijając mieszkanie i socjalne wyposażenie), nide zrobisz normy: wek, postawisz się szefowi: wek, postawisz się polskiej brygadzistce: wek!! Norma to jedenaście-dwanaście wózków w ciągu 10-ciu godzin. Nikt nie jest w stanie tyle zrobić, ale norma jest norma. Opiekun ma wyrąbane na Ciebie, czy Cię zwolnią czy nie, a przede wszystkim jak Cię zwolnią za co masz wrócić do kraju czy nie(zaliczek nie dają, bo ich wiecznie nie ma), byłem świadkiem, jak przyjechało małżeństwo do pracy i po dwóch godzinach im podziękowano, wydali wszystkie oszczędności, żeby tam przyjechać(kapelle), mieli głęboko w d... co zrobią , na szczęście jechałgościu do Polski i nie wiem czy ich zabrał za fri, czy coś od nich chciał, ale ich zabrał. Nie polecam firmy, bo jest nie feir. Pozdrawiam.
[ Dodano: Nie Wrz 02, 2012 12:43 am ]
Daj sobie spokój, obiecuja Ci złote góry, a jak przyjdzie co do czego maja Cię w d... Pozdrawiam. |
|
|
|
|
tomeczeqqq
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Maj 08, 2013 10:14 am
|
|
|
To nie prawda że to są oszuści.
Sam pracowałem jakiś czas temu w szklarni z paprykami, dokładnie w "Goes"
firma nazywa się "Seasun"
Pracodawcą był TeamworQ, nie mogę powiedzieć o nich nic złego gdyż pieniążki zawsze były na koncie co 2 tygodnie, wyrabiali ci konto bankowe, nawet miałem godne warunki mieszkalne
w mieszkanku nad stacją benzynową było kilka pokoi, ja miałem pokój z dwoma innymi osobami, poza mną mieszkały jeszcze 3 dziewczyny które miały swój pokój.
W pierwszym dniu pracy szefowa poinformowała mnie że mogę wziąć zaliczkę w wysokości 100 euro kiedy chcę na początek.
Mieszkanko czyste , schludne, mieliśmy wspólną kuchnię z kilkoma lodówkami gdzie każdy mógł zarezerwować miejsce dla siebie, mieliśmy telewizor , toaletę Mieszkanie było wliczone do wypłaty. Nie miałem pracy akordowej, chociaż widziałem osoby które pracowały na akord i ci którzy nie wyrabiali dniówki to zostawali zwalniani. |
Ostatnio zmieniony przez tomeczeqqq Śro Maj 08, 2013 10:15 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|