Club przyjaciol od 35lat - wzwyz |
Autor |
Wiadomość |
montana
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 8:31 pm Club przyjaciol od 35lat - wzwyz
|
|
|
Kazdy kto chce poznac tu przyjaciol, znajomych, swoich rwowiesnikow a miesci sie w tych kategoriach wiekowych moze smialo pisac. Jestem ciekawa jakie beda statystyki. Club ten jest zarowno dla pan jak i dla panow.Przynajmniej wymiesza sie troche towarzystwo. Tutaj panowie beda mogli porozmawiac o swoim hobby wymieniac sie roznymi cikawostkami a panie np. porozmawiac o swoich doroslych dzieciach.Kazdy z nas boryka sie z inymi problemami. |
_________________ Per aspera ad astra - Przez trudy do gwiazd |
|
|
|
|
kmiecik74
Poczatkujacy
Wiek: 50 Dołączył: 20 Paź 2007 Posty: 47 Skąd: a taki se hamburg
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 8:56 pm tak sobie
|
|
|
no to ja jako perwszy na ogiemn sie pisze tyle ze bede troche nieletni hi hi. bo brakuje mi roczku. ale chyba to nie bedzie wam przeszkadzalo. pozdrawiam wszystkich tu odwiedzajacych no i kolezanke MONTANE ktora wpadla na ten temat. |
_________________ . Idz albo giń. |
|
|
|
|
malgosiaxx
Gaduła
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 9:44 pm
|
|
|
Montana,moze zmienisz ta granice wieku na 34,zeby nasz przyjaciel nie czul sie troche nieswojo |
_________________ "Zaba ze studni nie wie,co to ocean" |
|
|
|
|
kmiecik74
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 10:46 pm
|
|
|
Malgosiu ja sie dobrze czuje nie przeszkadza mi to. No cos ty nie jest tak zle. pozdrowionka dla was |
|
|
|
|
montana
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 11:45 am Malgosiaxx
|
|
|
Malgosiaxx jemu to nie przeszkadza dobra 34 moze tez byc o ten jeden rok nie choci widze ze znowu my pierwsi przecieramy tym niesmialym szalki hahaha. No dobrawitam Was w clubie, zobaczymy czy nasze grono powiekszy sie z czasem czy tylko taka mala grupka nas zostanie. |
|
|
|
|
kmiecik74
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 3:51 pm
|
|
|
Czasa pokaze dziewczyny ale jesli nikt nie dolaczy to nie znaczy ze nie bedziemy konczyc tego. jak co to bedziemy sami na polu bitwy hi hi. a tak pozatym pozdrawiam was serdecznie |
|
|
|
|
montana
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 5:26 pm Kmiecik74
|
|
|
Kmiecik74 masz racje, moze z czasem ktos do nas przylaczy. Grunt to nie tracic nadziei. Wiesz duzo pewnie jest niesmialych, albo nie maja o czym pisac. Kazdy woli czytac niz pisac o sobie. |
|
|
|
|
kmiecik74
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 6:23 pm
|
|
|
oj to fakt ze kazdy woli czytac niz wbic sie w temat a wkoncu to dla ludzi i mozna wiele sie nauczyc i dowiedziec dzieki temu prawda. bo wkoncu kazdy z nas moze przysluzyc sie dobra rada i opinia. pozdrawiam was ale rowniez tych co dobija do nas |
|
|
|
|
montana
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 6:49 pm Malgosiaxx
|
|
|
Malgosiaxx tego co wiem masz dwoch synow, jeden ma 20lat a drugi? Ten twoj starszy uczy sie jeszcze ,czy juz pracuje? Moja starsza corka bedzie teraz wychodzic z gimnazjum, a mlodsza z podstawowki tutaj. Ta starsza juz wie czym chce byc w przyszlosci, a mlodsza co chwila zmienia zawod. Ale ona ma jeszcze w sumkie dwa lata do zastanowienia sie. |
|
|
|
|
malgosiaxx
Gaduła
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 6:52 pm
|
|
|
Mlodszy ma 13.Starszy uczy sie w Regio College(ITC)Wyslalam Ci wiadomosc na priv |
|
|
|
|
pawel1979
Mega gaduła
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 7:11 pm
|
|
|
Cytat: | oj to fakt ze kazdy woli czytac niz wbic sie w temat |
po prostu brakuje wieku |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM
Pomogła: 33 razy Dołączyła: 08 Paź 2006 Posty: 905 Skąd: kraj tulipanow
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 7:17 pm klub
|
|
|
Tez mieszcze sie juz w tej grupie wiekowej - no wiec czuje sie zapisana!
Choc uwazam ze wiek nie ma znaczenia - wlasnie wczoraj wrocilam ze spotkania jakie zorganizowalismy- bylo fajnie- bylo duzo modziutkich osobek i troche starszych tez- ale wiek nikomu nie przeszkadzal- wszyscy znalezli wspolny jezyk- wiec wydaje mi sie ze to zalezy od ludzi- . ja np. mimo dosc duzej roznicy wieku znalazlam wspolne tematy z mlodzitkimi dziewczynami i ak zauwazylam one tez wcale nie nudzily sie w moim towarzystwie - fakt nie naleze do zrzedliwych ale do natolatek tez nie - a jednak nie bylo barier wiekowych. pozdrawiam wiec wszystkich i po trzydziestce i przed. |
_________________ Bo w miłości silni
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
malgosiaxx
Gaduła
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 7:26 pm
|
|
|
Jasne,ze wiek nie jest taki wazny.Tez dogadam sie z duzo mlodszymi osobami.No ale skoro tu tyle mlodych,klub mlodych mam,to i my chcemy cos tu miec,taki swoj klub weteranow.A Pawel, Tymusisz troche podrosnac Nie,no zartuje.Jak ktos ma ochote ze starszyzna pogadac,to zapraszamy |
|
|
|
|
montana
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 7:37 pm Agata
|
|
|
Agata czuj sie jak w domu, zgadzam sie i z toba i z Malgosia wiek nie gra roli, ale jak Malgosia to ladnie ujela my tez chcemy miec wlasny club. Moje dzieci juz dawno z pieluch wyrosly wiec do clubu mam, albo kobiet w ciazy sie juz nie nadaje. Z mlodymi tez lubie gadac i to chetnie robie, dlatego tez zgladam na inne tematy. |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM
Pomogła: 33 razy Dołączyła: 08 Paź 2006 Posty: 905 Skąd: kraj tulipanow
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 7:46 pm klub
|
|
|
No jak to nie nalezysz do klubu mam? Nalezysz tyle ze dziecko troszku uroslo- moj syn 17 lat juz skonczyl . wiec pieluchy poszly dawno w zapomnienie , ale mamuska zawsze jestem a czy moda czy nie- to zalezy od tego jak sie czujemy- wczoraj gralam w kregle i krzyz wcale nie dawal mi sie we znaki a powiem nawet ze jak na pierwszy raz szlo mi calkiem niezle . Ale fakt faktem - latka sie ma i nie ma co tego ukrywac ale tez nie dziwaczec i chowac sie w domu. Tym bardziej ze dzieciaki nasze juz duze wiec i mniej domowych obowiazkow i wiecej mozliwosci do wyjscia bez troskania sie o pociechy- . Wiec dziewczyny - nastepne spotkanie jakie bedziemy organizowac- wasza obecnosc konieczna! |
_________________ Bo w miłości silni
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
|