coś na stawy, odbudowę chrząstek |
Autor |
Wiadomość |
smarkata
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 8:46 am coś na stawy, odbudowę chrząstek
|
|
|
Mógł by mi ktoś polecić coś na stawy i odbudowę chrząstki i podać nazwę holenderskiego leku? w pracy bardzo dużo szybko chodzimy i zaczęły bardzo strzykać nam kolana i kostki, przydało by się coś na odbudowę chrząstki....
Proszę o pomoc, dziękuję:) |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|
smarkata
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 9:04 am
|
|
|
dzięki! |
|
|
|
|
wikar
Poczatkujacy
|
|
|
|
|
AnLee
Nieśmiały użytkownik Immer moed

Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 92 Skąd: Friesland
|
Wysłany: Pon Gru 12, 2011 9:04 pm
|
|
|
wystarcza zwykle zelki mowiac ogolnie prod. zawierajace zelatyne, moze i smieszne, ale pomaga, powodzenia! |
_________________ Pro captu lectoris, habent sua fata libelli |
|
|
|
|
Bronka
Mega gaduła

Pomogła: 31 razy Dołączyła: 27 Maj 2010 Posty: 1086
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2011 6:55 pm
|
|
|
To samo co reklamowane w tv kapsulki Artresan. Ja bralam miesiac i nic nie pomoglo ale znajoma brala ponad pol roku i twierdzi ze jej pomoglo a miala silne bole, zwlaszcza palce u rak. |
_________________ Fox- kolejny niechciany psiak do adopcji
https://www.olx.pl/oferta...html#eb5bd1b1c3 |
|
|
|
|
gosia
Nieśmiały użytkownik
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Paź 2006 Posty: 80 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Pią Sty 06, 2012 7:23 pm
|
|
|
Witam,
polecam AnimalFlex i Colagen. Mozna kupic przez internet na stronie www.bodyenfitshop.nl/
Trzeba pamietac o tym, ze kazdy taki suplement diety, zeby zadzialal nalezy przyjmowac przez dluzszy czas, minimum 3 miesiace.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pią Sty 06, 2012 8:58 pm
|
|
|
gosia napisał/a: | AnimalFlex | bardzo dobry suplement na stawy jak nie najlepszy z dostępnych - ale ilość tab w saszetce moze nieźle odstraszyć , no i ten zapach ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
gosia
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 3:52 pm
|
|
|
Hehe, zgadzam sie z toba Beny. Ilosc i wielkosc tych tabletek moze odstraszyc, ale mozna sie przyzwyczaic. Ja dalam rade )) |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 7:44 pm
|
|
|
gosia napisał/a: | Ja dalam rade | To jestes chyba 1 Kobieta ktora znam ze bierze Animal Flexa - brałaś kiedyś AnimalPaka ??? |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
gosia
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 8:43 pm
|
|
|
Serio? O Animal Paku slyszalam, ale nie bralam. Mam problem z kolanem, aktualnie zrobilam przerwe od AnimalFlexa i biore Colagen(to jest dopiero hardcore do wypicia hahaha) |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 9:22 pm
|
|
|
gosia napisał/a: | Mam problem z kolanem, | Mozesz konkretniej - jaki problem z kolanem ??? |
|
|
|
|
gosia
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 2:17 pm
|
|
|
Beny.rac napisał/a: | gosia napisał/a: | Mam problem z kolanem, | Mozesz konkretniej - jaki problem z kolanem ??? |
Straszne trzeszczenie w kolanie (jakby tarcie kosci o siebie) i bol od czasu do czasu. Oczywiscie lekarka Holenderka stwierdzila, ze mam przyjsc jak bedzie bardzo bolalo albo spuchnie, a narazie nie ma potrzeby brac lekow. A jesli to przez wykonywana prace to mam zmienic prace. Wiec probuje wspomagac kolano sama. |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 2:24 pm
|
|
|
Cytat: | Straszne trzeszczenie w kolanie (jakby tarcie kosci o siebie) i bol od czasu do czasu. | A wiec pewnie Chondromalacja rzepki ciekawe ktory poziom ...
gosia napisał/a: | A jesli to przez wykonywana prace to mam zmienic prace. |
Skad ja to znam ...
Nie chce CIe straszyc ale jak obciążasz kolana w pracy i bol będzie co raz wiekszy to radze pojechac do PL na urlop - do jakiejs dobrej prywatnej kliniki i tam zrobic RM(rezonans magnetyczny kolana ) i sprawdzic w czym problem ...
Czemu do PL bo w NL na RM nie masz co liczyc - wiem po swoim przypadku ... |
|
|
|
|
|