NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
co mu dać w prezencie
Autor Wiadomość
NATI919 

Wysłany: Nie Gru 11, 2011 11:47 pm   co mu dać w prezencie

Witam!
zbliżają się święta a ja mam mały problem bo od jakiegoś czasu spotykam się z kimś i mamy zamiar spędzić śwęta razem i w tym jest problem ze nie wiem co mu dać w prezęcie:( zależy mi na nim więc zależy mi na tym żeby to było coś wyjątkowego, pomysłowego. Jeśli ktoś zna jakiś pomysł na prezent to proszę pisać to będzie dla mnie wielka pomoc:) z góry dziękuję:)

tytul edytowany

pisze sie prezent -prezencie
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pon Gru 12, 2011 1:26 am, w całości zmieniany 1 raz  

bea111 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Gru 12, 2011 8:36 am   

właśnie.. z facetami jest zawsze problem,tym bardziej,ze spotykasz się z nim od jakiegoś czasu..ja tam spytałam sie mojego, czy chce zegarek na reke i czy z paskiem czy z bronzoleta.Odpowiedział zadowolony że z bronzoleta.Nie ma zegarka akurat,dlatego wpadłam na taki pomysł.Znamy sie długo lat,wiec byłam bezposrednia.Wole sie spytac,niz zeby prezent przyjał z lekka obojętnością.Gdybyś chciała sprawić jemu niespodziankę,to najlepszym uniwersalnym prezentem są dobre perfumy :031:

Katje 
Gaduła

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Pon Gru 12, 2011 6:03 pm   

Co do perfum, jesli nie wiesz jakie lubi to w ici paris sa takie pudelka do kupienia, w ktorych jest 10 probek zapachow i bon za ktory mozna kupic jeden z zapachow z pudeleczka, dobra sprawa jesli nie zna sie kogos tak dokonca ;)
Najlepsze prezenty to dopasowane, przemyslane prezenty, moze kup mu cos zwiazanego z jego hobby? Albo moze zarezerwuj jakis weekend we dwoje? ;)

Mucha_75 
Gaduła nad gadułami :-)
Mucha

Wysłany: Pon Gru 12, 2011 6:36 pm   

Ma Twój facet jakies hobby? Może cos w tym kierunku?

NATI919 

Wysłany: Pon Gru 12, 2011 6:53 pm   

właśnie tylko że w tym jest problem że jak pytałam się go jaki chce prezent to powiedział że nie chce nic co się zużyje i będzie musiał wyrzucić tylko że jak coś to chce coś co utkwi mu w pamięci na długo a ja za bardzo nie znam NL więc nie wiem gdzie bym mogła go zabrać a chce żeby to było wyjątkowe:) kurcze z facetami to zawsze problem:):) perfum ma dużo wiec ich mu nie kupie a Hobby tez ma np. Konno ale do niego juz wszystko ma;/ a przecież konia mu nie kupie hehe. Może ktoś zna jakieś fajne miejsce gdzie bym mogła go zabrać?? może to być coś szalonego coś innego bo na pewno to musi być coś wyjątkowego :)

marta75 
Gaduła
marta75

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Pon Gru 12, 2011 7:59 pm   

Nati a jaki masz budzet?

jagodka 
Gaduła nad gadułami :-)
zona udomowiona

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Pon Gru 12, 2011 8:43 pm   

NATI919 napisał/a:
właśnie tylko że w tym jest problem że jak pytałam się go jaki chce prezent to powiedział że nie chce nic co się zużyje i będzie musiał wyrzucić tylko że jak coś to chce coś co utkwi mu w pamięci na długo

praktyczny? kubek

ajax4ever 
PRZYJACIEL FORUM

Wysłany: Pon Gru 12, 2011 9:20 pm   

http://www.cadeauvoorhem.net/

Tu są ciekawe propozycje, m.in:

- skydiving
- przejażdżka Ferrari (chyba każdy facet, który lubi auta chciałby takie coś ;P )
- Wspólne testowanie win (jeżeli ktoś lubi wina)
- Różne romantyczne kolacje (na statku, w ciekawych miejscach)
- kurs masażu
- lot samolotem i sterowanie (pewnie mega ograniczone, ale zawsze coś)

Szukaj pod hasłami: 'kado voor hem' a na pewno coś fajnego znajdziesz ;)

NATI919 

Wysłany: Pon Gru 12, 2011 9:29 pm   

budżet tu raczej niema znaczenia ważne żeby było coś wyjątkowego:)

marta75 
Gaduła
marta75

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Pon Gru 12, 2011 10:05 pm   

Jesli kasa nie ma znaczenia.....hmmmm masz duze pole do popisu.wielu facetow ostatnio sie zachwycalo pilotem,nazywa sie on all in one.najlepsze podobno sa z Logitech ,moze zastapic 15 pilotow.kupilam mezowi taki ,droga rzecz bo od 150 euro wzwyz,ale usmiech na jego twarzy po skonfigurowaniu 8 pilotow,Bezcenny :038:

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Pon Gru 12, 2011 11:25 pm   

NATI919,

no to ja jeszcze dodam ... temat z forum

http://forum.niedziela.nl/viewtopic.php?t=5437

( ͡° ͜ʖ ͡°).

NATI919 

Wysłany: Wto Gru 13, 2011 6:15 pm   

to z pilotem to świetny pomysł na pewno tylko że ten chłopak jst tak inny że nie ogląda tv! w swoim domu t nawet telewizora niema wiec taki pilot mu raczej sie nie przyda:( ale taki prezencik moge dać bratu:) dziekuje:)

joaśik1001 
Poczatkujacy
joasik1001

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Gru 13, 2011 10:49 pm   

A moze jakies pioro,lub fajny dlugopis?Lub komplet-szalik i czapka,albo jakas ksiazka ciekawa?albo jakis gadzet do auta lub komputera?Kufel do piwa...ty jako sniezynka?

perejra 
Nieśmiały użytkownik

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Gru 13, 2011 11:19 pm   

albo jesli jestes na tyle odwazna to przejazdzka konna po plazy we dwoje.

suska 
Mega gaduła
Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy
Wysłany: Śro Gru 14, 2011 7:48 am   

Czapka i szalik? To moze od razu skarpety i kalesony, lol. Coz to za pomysl na prezent? Odradzam. Ps coś chyba słabo się znacie skoro nie umiesz nazwać chociaż jednej rzeczy, której on pozada. Nie wiesz jaka muzykę lubi (cd, DVD z koncertu ulubionej kapeli), czy czyta, czy np gotuje (zdarza się)?
Ostatnio zmieniony przez suska Śro Gru 14, 2011 7:49 am, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu