Oprocentownie na koncie |
Autor |
Wiadomość |
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 5:04 pm
|
|
|
w skrocie wyglada na to, ze masz debet na koncie i twoje karty sa zablokowane. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
Daro
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 5:26 pm
|
|
|
No to dziwne bo żona zostawiał na tym koncie 5 euro a teraz jest coś około 20 więc jaki debet? co do kart to pewnie są zablokowane bo jedna dotarła przed miesiącem i nie była aktywowana a stara karta nie była używana przez 3 lata, po rypany bank |
|
|
|
|
zaq
Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 5:31 pm
|
|
|
z tego pisma wynika, ze owszem na koncie masz 20e, ale na minusie. z 5e samo sie nie zrobi 20, ale -20 juz tak. moze jakies zalegle oplaty zeszly (np. za konto). |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
|
|
|
|
Daro
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 5:37 pm
|
|
|
zaq napisał/a: | moze jakies zalegle oplaty zeszly (np. za konto). |
A za kartę też pobierają opłatę? |
|
|
|
|
zaq
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 5:39 pm
|
|
|
nie wiem, pewnie zalezy od pakietu. chyba, zle placisz/wyplacasz w innej walucie to tak. |
|
|
|
|
Daro
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 5:55 pm
|
|
|
Chodzi mi o ganc nową kartę którą mi przysłali.
Co w takiej sytuacji można zrobić? Chciałbym zamknąć to konto, są jakieś możliwości aby to zrobić przez internet czy telefonicznie? obecnie jestem teraz w polsce do lutego więc nie mam możliwości osobiście zrobić tego w banku a najbliższy odział to pewnie będę miał w okolicach Venlo a to od Bonn kilkadziesiąt kilometrów, zapłacić ten debet mógłbym przez ing ale jak zamknąć to konto?
[ Dodano: Sro Sty 04, 2012 3:16 pm ]
Witam ponownie
Po kilu mailach w końcu udało mi się zrobić przelew i definitywnie zamknąć konto przez neta.
Dostałem plik worda ale po interwencji mają mi wysłać na adres domowy Oficjalne pismo o zamknięciu konta.
Mam tylko prośbę czy mógłby mi to ktoś przetłumaczyć ba całą korespondencję mailową prowadziłem po angielsku a ten plik wysłali mi po niderlandzku
oto treść:
pomylilas dzial i temat tu nie umieszczamy postow do przetlumaczenia |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Śro Sty 04, 2012 5:21 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|