UPS utrecht |
Autor |
Wiadomość |
fenas
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2012 11:21 am UPS utrecht
|
|
|
Witam wszystkich. Szukam informacji. Czy ktoś moze wie jakie biuro pośrednictwa obsługuje UPS na nukleonweg w urechcie? pozdrawiam. |
|
|
|
|
fufu1979
Nieśmiały użytkownik Ello
Pomogła: 1 raz Wiek: 45 Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 72 Skąd: Eindhoven
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2012 11:37 am Ups
|
|
|
co mi wiadomo to sa 2 uitzendbureau Top Zend i Tempo-team (na pewno Top Zend jest na Utrechcie jeszcze, siedziba ich jest w Eindhoven),a co do Tempo-team to na pewno jest w Eindhoven-Acht bo tam tez miesci sie firma UPS.Mysle ze skoro na Achcie jest Tempo-team to i na Utrechcie.Powodzonka.Pozdrawiam.Moge podac ewentualnie wiecej danych.Co do Top Zent maja wieksza stawke ale wiem ze UPS chce wyeliminowac te uitzentbureau takie chodza plotki po UPS-ie duzo ludzi przeszlo do Tempo-Team.Pozdrawiam i powodzonka.A tak na marginesie w UPS na Utrechcie jest lajtowa robota nawet nie wiedzialam,kiedy bylo bizzi. |
_________________ fatima |
|
|
|
|
fenas
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2012 12:36 pm
|
|
|
Wielkie dzięki Fatima. |
|
|
|
|
fufu1979
Nieśmiały użytkownik Ello
Pomogła: 1 raz Wiek: 45 Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 72 Skąd: Eindhoven
|
Wysłany: Pią Sty 20, 2012 8:51 am UPS
|
|
|
Nie ma za co.Aaa jeszcze Manpower uitzendbureau.Wczoraj moj przyjaciel mi powiedzial.Tylko te trzy biura.Wiec zycze powodzonka.a i po 1.5 roku moga zaproponowac ci kontrakt co mi wiadomo jak sie wdrazysz to masz szanse i zostaniesz bo oni chca stalych ludzi.A na kontrakcie masz stawke okolo 13e na godz.brutto tyle ze daja tylko kontrakty na pol etatu ale wiem ze mozesz zostawac dluzej i dorobic no tak jest tu na Achcie.Pozdrawiam . |
_________________ fatima |
|
|
|
|
jacek76
Gaduła

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 12:51 am
|
|
|
Z tego co ja wiem, to aktualnie dwa biura zatrudniaja Polakow w UPS Utrecht ti. EU Select i Kenemerland, ponadto w mniejszych ilosciach Top Zend ,Tempo Team Adecco i Start People/ |
_________________ "Jedną nogą w Europie, drugą głęboko w gównie" |
|
|
|
|
fenas
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Sty 23, 2012 11:52 am
|
|
|
Dzieki za info. A masz jakiś kontakt do eu select bo nie moge na necie znaleść.Byłbym wdzięczny.Pozdro. |
|
|
|
|
jacek76
Gaduła

|
|
|
|
|
fenas