Polak- rasista!! |
Autor |
Wiadomość |
Bronka
Mega gaduła

Pomogła: 31 razy Dołączyła: 27 Maj 2010 Posty: 1086
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 10:35 am
|
|
|
jso napisał/a: | Nie, żeby Polacy byli identyczni z Holendrami, ale różnica między nami a Holendrami jest taka jak między pudlem a jamnikiem, a muzułmanie do Holendrów to tak jak porównywać gołębie z pudlem - tego nawet się nie da porównywać. |
Porownuj sobie jak chcesz, dla przecietnego Holendra majacego " problemy " z emigrantami w sensie, ze tu zamieszkuja nie ma zadnej roznicy czys Polak czy Muzulmanin |
_________________ Fox- kolejny niechciany psiak do adopcji
https://www.olx.pl/oferta...html#eb5bd1b1c3 |
|
|
|
|
misia0101
Super gaduła

Pomogła: 6 razy Wiek: 42 Dołączyła: 22 Mar 2011 Posty: 368 Skąd: Bikinibroek
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 11:31 am
|
|
|
Do aguchati:
Rozumiem ze prowadzisz statystykę kto ile w holandii mieszka. Skad wiesz ze ci ludzie sa w nl TYLKO miesiąc. Bajki takie mozesz tylko TUTAJ na forum
pisac, bo w rzeczywistosci zaden azylant czy osoba z poza (baa z) europy nie moze tutaj przyjechac i po miesiacu miec wszystko...
Nie wiem czy wiesz ale w lidlu jak wchodzi sie przez bramke do sklepu to warto czytac czasami tabliczki nad glowa - tam napewno znajdziesz informacje
o koszykach i torbach w tej sieci sklepow.
Jak sie otwiera nowa kase w lidlu, to pierwsza rzecza jaka uslyszysz to to ze pierwszenstwo ma ,,kolejna osoba do kasy" sama piszesz ze byla pani przed toba,
wiec skad to oburzenie? aha kasjer byl kolorowy hmmm...
Bronka:
Bronka napisał/a: | Porownuj sobie jak chcesz, dla przecietnego Holendra majacego " problemy " z emigrantami w sensie, ze tu zamieszkuja nie ma zadnej roznicy czys Polak czy Muzulmanin |
.i wszystko w temacie. amen |
_________________ Ik Ben Er Klaar Voor.... trochę żółtego koloru na tym wiecznie szarym forum. |
|
|
|
|
gustav
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lut 14, 2012 8:35 pm
|
|
|
Jestem rasistą.Tak powiedział mi mój surinamski sąsiad,ale dopiero po tym jak zwróciłem mu uwagę co do porządku we wspólnej części domu.nakręcił dwóch innych sąsiadów na mnie.jestem rasistą. najlepsze jest to ,że mam różnej maści znajomych i przyjaciół
nawet była już dyskusja społeczna .hahaaaa.
tak od siebie:
wyłączcie telewizory i zacznijcie logicznie myśleć.
aby podgrzewają kłamstwami i sygnałem podprogowym.wyparują wam te główki od reklam w przerwach i fałszywych news.ogarniecie wtedy dużo więcej.dlatego kładą łapy na netcie jako ostatnim bastionie wolnej informacji.
medytacja ,kontakt z naturą,wszyscy jesteśmy dziećmi Gaji nie tylko ludzie.
(niezłe bzdury ,co?)
ano i ten ,lekki dystans do samego siebie.
pozdrawiam i powodzenia |
|
|
|
|
|