problem z przelewem |
Autor |
Wiadomość |
adamspietrus
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 3:55 pm problem z przelewem
|
|
|
probowalem przelac swoje oszczednosci z konta abnamro na polskie konto allior banku i niestety po tygodniowym czekaniu na realizacje przelewu zauwazylem iz zrobilem sobie podwojny problem po 1-wsze przez pospiech nie zauwazylem iz numer swift banku nie zgadzal sie i wyslalem pieniadze na konto z numerem swift banku bgz w tranzakcjach pisze iz pieniadze zostaly juz przelane tylko po tygodniu wciaz niewiem gdzie szperajac po moim koncie online dostrzeglem iz zrobilem zlecenia przelewow na w.w. konto i teraz niemam pojecia jak to anulowac .potrzebuje porady/pomocy czy moge odzyskac moje pieniadze i jak anulowac te zlecenia ? pozdrawiam i mam nadzieje iz uda mi sie ogarnac zaistniala sytuacje |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 4:45 pm
|
|
|
a numer konta sie zgadza? czy tez jest bledny?
jak numer sie zgadza tylko swift bledny to kasa powinna wrocic ale moze to potrwac. Dla pewnosci mozesz zlozyc reklamacje w ABN |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
adamspietrus
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 5:01 pm
|
|
|
m4rcin napisał/a: | a numer konta sie zgadza? czy tez jest bledny?
jak numer sie zgadza tylko swift bledny to kasa powinna wrocic ale moze to potrwac. Dla pewnosci mozesz zlozyc reklamacje w ABN | numer konta sie zgadza |
|
|
|
|
angelika30
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 6:18 pm
|
|
|
no ja chyba tez cos pokrecilam 17stego robilam przelew z nl ze slaskiego na polskie pko bp i do dzisiaj nie ma pieniedzy na pko... |
_________________ zycie jest piekne tylko ludzie to k....!! |
|
|
|
|
senior024
Nieśmiały użytkownik senior024
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 7:59 pm
|
|
|
Angelika to jakos długo ida te pieniazki.Nie pomyliłas tez czegos czasem.Ja zazwyczaj jak robie przelew z ABN na Ing Slaski to kasa idze 2 dni. |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 9:11 pm
|
|
|
nie ma czegos takiego jak nl slaski
w Polsce jest ING Bank Slaski bo ING kupilo Bank Slaski i nie chcialo zmieniac nazwy.
Z ABN do ING Slaski przelew idzie max dwa dni, urgent pilny pojawia sie tego samego dnia lub kolejnego z samego rana |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
angelika30
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 10:32 pm
|
|
|
soryyy pewnie ze nie ma!!!! ing nl
[ Dodano: Pon Lut 27, 2012 6:14 pm ]
w koncu doszlo to 200zl z ing w Holandii do pko bp w Polsce ale...w Holandii pobrano mi prowizji 5 euro plus dodatkowo pko bp pobralo 15zl!!! czyli odbiorca zamiast 200zl otrzymal 185zl to az tyle tych prowizji sie placi??? a nie wiecie czy z ing do ing pl tez placi sie prowizje?
[ Dodano: Pon Lut 27, 2012 6:15 pm ]
w koncu doszlo to 200zl z ing w Holandii do pko bp w Polsce ale...w Holandii pobrano mi prowizji 5 euro plus dodatkowo pko bp pobralo 15zl!!! czyli odbiorca zamiast 200zl otrzymal 185zl to az tyle tych prowizji sie placi??? a nie wiecie czy z ing do ing pl tez placi sie prowizje? |
_________________ zycie jest piekne tylko ludzie to k....!! |
|
|
|
|
|