NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
internet z vodafone
Autor Wiadomość
Sanne 
Gaduła

Wysłany: Wto Mar 24, 2009 1:56 pm   

To szybkiego powrotu do zdrowia :039:

pani_puchatkowa 
Super gaduła

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 1:57 pm   

m4rcin z tego co sie orietuje to twoj angielski jest b.dbd wiec zerknij sobie tutaj na stronke
http://www.vodafone.nl/english/subscription/blox/
mozesz sobie wybrac opcje jak cie interesuje i masz podane wszystkie oplaty oraz 'bonusy' jakie z tego tytulu otrzymujesz

m4rcin 
MODERATOR

Wysłany: Wto Mar 24, 2009 2:02 pm   

Dzieki za strone, ale niestety z tego co widze to maja tylko pakiety na stacjonarne wiec wychodzi ze lipa :( Kuzwa a w PL w pawie kazdym prepaidze sa jakies promocje ze 1-3 numery w ramach sieci gratis :(

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem

"I kto wie... może kiedyś znajdziemy zastosowania dla komputera
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym?
Bill Machrone, 1991-09-24

m4rcin 
MODERATOR

Wysłany: Wto Mar 24, 2009 2:06 pm   

Wogole to se jaja robia:

"Call per second, pay per second. Calls shorter than a minute are invoiced for a whole minute."

I narazie nic ciekawszego niz 2 lata sim-only 450minut za €25 (przy umowie na rok €50) co daje €0.05/minuta (lub €0.11/minuta)

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem

baileys 
MODERATOR
baileys

Pomogła: 83 razy
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 4:28 pm   

marcin jak masz abonament firmowy mozesz za 5 euro extra dostac 1000 min do wydzwonienia do kolegi.
ALe jest inna mozliwosc jak twoja droga kom tez jest z vodafne to mozesz wziasc extra abonament na onder ons placisz cos okolo 10 e na miesiac extra ale mozesz podlaczyc 5 numerow z ktorymi dzwonisz naprawde za darmo .

m4rcin 
MODERATOR

Wysłany: Wto Mar 24, 2009 4:44 pm   

Ooo super - dokladnie o to mi chodzilo :039:

allegrorx89 
Nieśmiały użytkownik

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Śro Lut 29, 2012 10:41 am   internet z vodafone

Witam, posiadam bezprzewodowy internet z Vodafone "Mobiel Breedband Extra-2 " z limitem 7 GB. Do tej pory na moim koncie internetowym widniał dostępny limit 7 Gb, dzisiaj ten limit zmienił się na 56 GB. Czy ktoś ma ten internet i orientuje się o co może chodzić? Bardzo proszę o odpowiedź.

Marcin-z 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Mar 01, 2012 5:30 pm   

witam, ja tez posiadam ten internet i takze widnieje przy nim 56 gb.Nie wiem o co tu chodzi ale moze sie to wyjasni niedlugo.

allegrorx89 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pią Mar 02, 2012 3:21 pm   internet z vodafone

Naprawdę bardzo dziwne to jest, mam nadzieję, że jakiejś dodatkowej opłaty za to nie pobiorą. Nie mam pojęcia o co chodzi...

zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Pią Mar 02, 2012 3:37 pm   

google nic ciekawego nie mowia. moze zmienili sposob wyswietlania tego limitu. jezeli do konca umowy zostalo 8 miesiecy to by sie nawet zgadzalo (8 x 7GB = 56GB) :)

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net

allegrorx89 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pią Mar 02, 2012 4:45 pm   internet z vodafone

Też tak właśnie pomyślałam, ale niestety chyba nie o to chodzi, bo limit zwiększył mi się na 56 GB 29 lutego, oczywiście pisało, że zostało mi jeszcze 49 GB, bo te 7 GB, które zawsze miałam już wykorzystałam. Myślałam właśnie, że podliczyli już wszystko do końca, ale 1 marca (zawsze pierwszego dnia miesiąca jest przyznawany limit) znowu miałam nowy dostęp do 56 GB, a nie do tych 49 co niby mi pozostało...
Ostatnio zmieniony przez allegrorx89 Pią Mar 02, 2012 4:50 pm, w całości zmieniany 1 raz  

zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Pią Mar 02, 2012 4:47 pm   

moze ich system nie przewidzial istnienia 29 lutego;)

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net

Marcin-z 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Mar 03, 2012 8:06 pm   

ja mam tez telefon w Vodafone na abonament wraz z pakietem internetowym 1,5gb i na stronie mam normalnie tylko na bezprzewodowym internecie wzrosło do 56 gb

allegrorx89 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pon Mar 05, 2012 5:58 pm   internet z vodafone

Byłam dzisiaj w Vodafone i okazało się, że mają jakiś błąd technicczny i dane dotyczące limitu są źle wyświetlane.

przemekm26 
Gaduła
GD

Wysłany: Nie Mar 03, 2013 11:03 am   Vadaofone,do zaplaty 700 euro za miesiac korzystania z neta

Pomocy! Mam vodaofone od ponad 3 lat zawsze placilem ok 30 euro, podpisalem nowa umowe w styczniu a 28 lutego zablokowano mi internet .Odwiedzilem salon i okazalo sie za mam do zaplaty prawie 700 euro! Przeciez tyle to wczesniej przez 2 lata nie zaplacilbym! Poza tym chyba maja oferte za 60 euro na miesiac bez limitow(rocznie 700 euro). Czyli ze ja za miesiac korzystania z internetu mam zaplacic wiecej niz normalnie placi sie to rocznie? Oszusci! Co z tym z robic,gdzie isc. Znalazlem juz jedna pania ktora zaplacila im 1000 euro za niby przekroczenie limitu. Choc uzywala neta zeby rozmawiac z corka na skypie. Moze wiecej osob znajdzie sie i ktos kto ma jakies mozliwosci pomoze oszukiwanym ponownie Polakom? Musi byc wiecej tak oszukanych skoro ja wsrod swojej nielicznej grupy znajomych znlazlem kogos.

W poprzednich ofertach vodaofone internet poprostu zwalnial po przekroczeniu limitu, a teraz cos sie zmienilo i zmienili oferte aby ponaciagac ludzi?

Odpowiedz do tematu