siłownia dordrecht |
Autor |
Wiadomość |
lark
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Czw Lut 16, 2012 6:30 pm siłownia dordrecht
|
|
|
Witam szukam siłowni w Dordrechcie. Najlepiej w okolicach Crabbehof, Niuw-Krispijn Oud-Krisijn. Może orientujecie się jakie są ceny? Jak są traktowani Polacy w klubach fittnes w Nl?
[ Dodano: Czw Lut 16, 2012 6:48 pm ]
Już znalazłem. Ale jak już założyłem temat. Jakie są ceny? jak traktują Polaków? |
|
|
|
|
imperatore
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 8:39 am
|
|
|
I jak podoba sie ?? |
|
|
|
|
Athlon
Gaduła
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 2:06 pm Re: siłownia dordrecht
|
|
|
lark napisał/a: | Witam szukam siłowni w Dordrechcie. Może orientujecie się jakie są ceny? Jak są traktowani Polacy w klubach fittnes w Nl?
|
Polacy na " dzien dobry " musza zrobic 50 pompek i 100 przysiadow ( Rumuni i Bulgarzy o 20 mniej ), zaplacic podwojny abonament, wytrzec na mokro podloge oraz jako nowi czlonkowie Unii Europejskiej maja wciaz zakaz korzystania z toalety.
Tjonge tjonge |
|
|
|
|
lark
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 4:11 pm
|
|
|
Bardzo śmieszne:) Miałem raczej na myśli fakt, że do polaków niektórzy podchodzą z niechęcią. Spotkałem się już nie raz z niechęcią do naszych rodaków. Kiedyś chciałem wejść na imprezę wszystko ok ale tylko ochroniarz zobaczył poslkie ID i soryy ale nie. Taką własnie opinie wyrobili nam niektórzy rodacy:((( |
|
|
|
|
imperatore
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 5:18 pm
|
|
|
Ja nie spotkalem sie jeszcze na silowni z takim czyms bezproblemowo a i ostatnio jak bylem na imprezie to chcieli dowod bylismy paczka 7 typa, jeden pokazal dowod ze jest z Polski i od reszty juz niechcial wszyscy weszlismy sie pobawic ;] |
|
|
|
|
lark
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2012 12:13 pm
|
|
|
Ok masz racje. Nie zawsze są problemy. Także bawiłem się na róznych dyskotekach:) Ale na pewno każdy z nas zauważył niechęć do Polaków. Nie raz widziałem jak polacy byli wyrzucani z klubów za brak odpowiedniego ubioru, za nadmiar alkoholu za zadymy |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2012 5:51 pm
|
|
|
lark,
nie rozumiem ,co silownia (jak w temacie ) ma wspolnego z dyskoteka, lub brakiem odpowiedniego ubrania i na dodatek nadmiaerm alkoholu oraz zadymami ...
Cytat: | każdy z nas zauważył niechęć do Polaków. | jak by co ,to mamy tu na forum taki watek tam mozesz dyskutowac na temat |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
imperatore
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2012 11:32 pm
|
|