pismo z balastingu |
Autor |
Wiadomość |
sylwia_lelystad
Gaduła nad gadułami :-) zajeta..xD
Pomogła: 13 razy Wiek: 34 Dołączyła: 10 Wrz 2009 Posty: 826 Skąd: Lelystad schiphol
|
Wysłany: Pon Lip 04, 2011 6:19 pm
|
|
|
Hej
Moj znajomy mial podobny przypadek. Belasting wysylal listy do polski choc byl zameldowany w Holandii. Wygadal sie i kary nie placil.
|
_________________ ...stoję, nic więcej i nic mniej niż człowiek
z każdą wadą i zaletą gotowa konsekwencje ponieść... |
|
|
|
|
operator
Poczatkujacy Jestem tu znów
|
Wysłany: Wto Sie 09, 2011 10:35 am
|
|
|
dzial tlumaczen znajduje sie w dziale: Nauka |
Ostatnio zmieniony przez Duuvelke Wto Sie 09, 2011 12:41 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mina666
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 8:38 pm
|
|
|
Witam, dostalem na adres Polski pismo z balastingu wraz z niebieska koperta do odeslania, z tego co tutaj wyczytalem to potwierdzenie mojego numeru konta. Rodzicie wysłali mi ten papier do Holandii, ale niestety nie doszedl, jakas madra pracownica poczty polskiej doradzila zeby wyslac zwyklym priorytetem ;/ Wiec mam pytanie, czy balasting mimo to iz nie potwierdze numeru konta przeleje pieniadze ze zwrotu?? |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 9:44 pm
|
|
|
jeśli w tym piśmie jest podany Twój nr konta i dalej pisze, że jeśli na ten numer maja być dokonywane przelewy to nic nie musisz z tym zrobić...no, chyba, że przysłali pismo z podanym numerem konta a np. na jego odwrocie jest do podpisu krótkie potwierdzenie przez Ciebie, ze na ten numer bla bla bla to wtedy musisz podpisac i odeslac. |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 9:46 pm
|
|
|
Mina666, chyba ze wczesniej podales juz numer i maja go w administracji
jesli nie podales i nie potwierdziles tego wczesniej ,to zrobic tego nie beda mogli , bo nie beda mieli nawet takiej mozliwosci
byc moze wysla raz jeszcze takie samo pismo , najlepiej zadzwon do najblizszego oddzialu Belastingu ,moze telefonicznie uda sie poprosic o nowy formularz do wypelnienia |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
Mina666
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2012 3:48 am
|
|
|
Oto czesc tego pisma, mialem tez gdzies zdjecie drugiej strony, jak znajde wrzuce,to moj pierwszy rok w NL wiec wczesniej im nie podawalem numeru tego konta, jesli ktos by mogl mi strescic w kilkiu zdaniach o co tam chodzi bede wdzieczny
przenioslam
http://www.niedziela.nl/f...p=261289#261289 |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Mar 30, 2012 1:30 pm, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
|
|