Polski sklep w Groningen. |
Autor |
Wiadomość |
tomala
Super gaduła
Pomógł: 7 razy Dołączył: 25 Gru 2007 Posty: 272 Skąd: lepiej nie wiedzieć
|
Wysłany: Pią Gru 02, 2011 4:04 pm Polski sklep w Groningen.
|
|
|
Oczywiscie nie ma, byl kiedys. Najblizszy daleko, chyba w Nunspeet. Ale nie o tym chcialem, nosze sie z zamiarem otwarcia polskiego sklepu w prowincji i moje pytanie brzmi: Czy znajda sie klienci na polskie specjaly w Groningen? Polakow w okolicy nie zawiele bo i pracy tez nie ma, ale moze ... |
_________________ Analiza uryny może wykryć chorobę jednostki, analiza urny - chorobę całego społeczeństwa. |
|
|
|
|
pro_myk5
Poczatkujacy pro_myk5
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 18 Sie 2008 Posty: 49
|
Wysłany: Nie Gru 04, 2011 5:11 am Re: Polski sklep w Groningen.
|
|
|
tomala napisał/a: | Oczywiscie nie ma, byl kiedys. Najblizszy daleko, chyba w Nunspeet. Ale nie o tym chcialem, nosze sie z zamiarem otwarcia polskiego sklepu w prowincji i moje pytanie brzmi: Czy znajda sie klienci na polskie specjaly w Groningen? Polakow w okolicy nie zawiele bo i pracy tez nie ma, ale moze ... |
TAK!!!!! A w Groningen jest wiecej Polakow niz chyba myslisz Czyzby dla 10 byla polska szkola/osobne polskojezyczne Msze? A studenci?
Otwieraj prosze, bede pierwsza! |
|
|
|
|
bea111
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Gru 07, 2011 2:46 pm
|
|
|
Otwórz w Leeuwarden,Friesland,to miałabym blisko,niby nie widać,ale okazuje sie że w tym regionie jest duzo polaków i chlebek polski bym zjadła.. |
Ostatnio zmieniony przez bea111 Śro Gru 07, 2011 2:47 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
pro_myk5
Poczatkujacy pro_myk5
|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2012 1:45 am Re: Polski sklep w Groningen.
|
|
|
tomala napisał/a: | Oczywiscie nie ma, byl kiedys. Najblizszy daleko, chyba w Nunspeet. Ale nie o tym chcialem, nosze sie z zamiarem otwarcia polskiego sklepu w prowincji i moje pytanie brzmi: Czy znajda sie klienci na polskie specjaly w Groningen? Polakow w okolicy nie zawiele bo i pracy tez nie ma, ale moze ... |
Sklep jest super!!! (o ile mowa o sklepie, ktory zdecydowales sie otworzyc albo o sklepie, ktory zostal otworzony:)).
Bylam tam pare razy - bardzo, bardzo mila obsluga, swietne (=smaczne) towary, a i ceny bardzo ludzkie!
Dla mnie super sprawa i moge polecic kazdemu z Groningen i okolicy! BRAWO!!!
Mala propozycja - moze jakas tablice ogloszen wstawic? Cos na zasadzie ''szukam/oferuje''?
No i moze ciut wiecej ambitniejszej prasy, bo chyba przychodzi/przychodzic bedzie rozna publika. To tylko mala sugestia
Kaszanke macie wybitnie smaczna! Reszte zreszta tez. Poprosze o grzybki w marynacie i wiecej wyboru napojow z Tymbarka:)
SUPER! SUPER! Fajny sklep!
Naprawde gratuluje i dziekuje. Trzymajcie tak dalej!
Fanka polskiego sklepu w Groningen |
|
|
|
|
misia0101
Super gaduła
Pomogła: 6 razy Wiek: 42 Dołączyła: 22 Mar 2011 Posty: 368 Skąd: Bikinibroek
|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2012 8:44 am
|
|
|
adres? |
_________________ Ik Ben Er Klaar Voor.... trochę żółtego koloru na tym wiecznie szarym forum. |
|
|
|
|
pro_myk5
Poczatkujacy pro_myk5
|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2012 12:16 pm
|
|
|
misia0101 napisał/a: | adres? |
Oude Kijk in 't Jatstraat. Numeru nie znam.
Idąc od strony centrum po lewej stronie, tak prawie dochodząc już do mostu.
Z daleka widać polską flagę:) |
|
|
|
|
tomala
Super gaduła
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 8:46 am Re: Polski sklep w Groningen.
|
|
|
Sklep jest super!!! (o ile mowa o sklepie, ktory zdecydowales sie otworzyc albo o sklepie, ktory zostal otworzony:)). ...
To nie ja!
Ale podaje adres: Oude kijk in`t Jatstraat 64 9712 EL Groningen www.delikatesyswojak.eu |
_________________ Analiza uryny może wykryć chorobę jednostki, analiza urny - chorobę całego społeczeństwa. |
Ostatnio zmieniony przez tomala Czw Kwi 19, 2012 8:47 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
maxy2
Poczatkujacy maxy2
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 2:07 pm
|
|
|
Czy aby na pewno ten adres jest poprawny i faktycznie istnieje w Groningen Sklep z polskimi produktami ??
Oude Kijk in 't Jatstraat 64, 9712 Binnenstad, Groningen |
|
|
|
|
Aise
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 10 Sty 2012 Posty: 50
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 2:49 pm
|
|
|
Istnieje, byłam tam w poniedziałek, bardzo miła pani. Adres jest poprawny, sklep jest prawie przy moście, polska flaga wisi, trudno przeoczyć ^ ^ |
|
|
|
|
maxy2
Poczatkujacy maxy2
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 9:10 pm
|
|
|
dziekuje za info jutro sie tam wybieram |
|
|
|
|
Sanne
Gaduła
Wiek: 44 Dołączyła: 23 Mar 2007 Posty: 144 Skąd: groningen
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 2:02 pm
|
|
|
Z tego co mi wiadomo to sklep zostal zamkniety w sobote. |
|
|
|
|
tomala
Super gaduła
|
Wysłany: Śro Maj 23, 2012 11:20 am
|
|
|
Ale pojawił się jakiś inny: www.polskismak.nl
Ceny są niezłe! Był ktoś? |
|
|
|
|
Sanne
Gaduła
Wiek: 44 Dołączyła: 23 Mar 2007 Posty: 144 Skąd: groningen
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2012 11:29 am
|
|
|
Ja byłam |
|
|
|
|
tomala
Super gaduła
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2012 5:07 pm
|
|
|
Sanne napisał/a: | Ja byłam |
To się podziel! Co kupiłaś i czy było dobre? Bo za ile, to sami dojdziemy... |
|
|
|
|
grazynkappp
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2012 10:30 pm
|
|
|
kochani zna ktokolwiek z Was adres Kamperfoeliestraat 56 Groningen? Otoz niedawno zostalam oszukana przez internet, jedyne co udalo mi sie ustalic to ten adres, ktorego oszust zapomnial usunac/zostawil go celowo zeby zmylic trop. Probowalam zglosic sprawe na policje, okazalo sie ze to tylko wykroczenie i oni nic z tym nie zrobia. Chcialabym dowiedziec sie, czy mieszkaja tam holendrzy czy polacy. Wiem, ze moja prosba moze wydac sie dziwna, ale chce zakonczyc ta sprawe, osobiscie nie mam jak tego sprawdzic gdyz pracuje w Niemczech, nie znam tez zadnego sposobu zeby ustalic narodowosc ludzi mieszkajacych tam na odleglosc. Jezeli ktokolwiek ma jakies info badz porade prosze o kontakt, pozdrawiam i przepraszam ze nie na temat. |
|
|
|
|
|