Wysłany: Nie Maj 13, 2012 10:05 pm OSZCZEDZANIE na koncie oszczednosciowym w ING,banku
Witam nurtuje mnie takie pytanie, czy orientuje sie ktos jak wyglada sprawa z kontem oszczednosciowym w ing banku. Posiadam basis pakiet i na to konto wplywaja mi moje salary i po jakims czasie sa tam wieksze kwoty i tak sobie lezakuja bez oprocentowania; czy ktos sie orientuje na ile oprocentowane jest konto oszczednosciowe i czy wogole oplaca sie trzymac na nim pieniazki, czy mozna je przez internet założyc czy trzeba wybrac sie do banku, czy wplaty i wyplaty z takiego konta , mozna przelewem. jesli ktos ma jakies informacje prosze o pomoc.
Tutaj zobacz trzy rodzaje rachunkow oszczednosciowych.Latwe i proste do aktywowania przez internet przy Betaalrekening.Ty niestety musialbys przejsc sie osobiscie do oddzialu lub zmienic Basis na Betaalrekening przez neta.