Lyca co i jak ? |
Autor |
Wiadomość |
voy
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 1:33 pm Lyca co i jak ?
|
|
|
Witam , w Holandii nie mieszkam lecz często tam jeżdżę , zawsze brałem z sobą operatora polskiego , ale postanowiłem to zmienić
Kupiłem Lyce NL na allegro ( zapakowana oryginalnie), karty do telefonu nie władałem jaki mam czas na aktywacje karty ? pytam ponieważ znajoma miała kiedyś przypadek taki , ze kupiła Lyca , wsadziła ja do telefonu w PL zasięg miała na maxa Plus GSM a dzwonić smsowac czy chociaż sprawdzić stan konta nie było można , nawet gdy zmieniła na wybór operatora na ręczny po logowaniu do innych sieci ( to było w tym roku ).
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 10:17 am
|
|
|
voy,
Wedlug tego co pisza na ich stronie masz pol roku na aktywacje karty, po tym czasie karta zostanie ''zamrozona ''
na zasilenie konta masz 3 miesiace
jesli po aktywacji numer nie bedzie przez trzy miesiace uzywany ,wowczas zostanie zablokowany
http://beltegoedopwaarder...CFQwjfAodYXD3sA |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
voy
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 10:39 am
|
|
|
dziękuje , lecz nie wiem jak to rozumieć
Wanneer je langer dan 6 maanden geen gebruik maakt van je Lycamobile beltegoed wordt je Lycamobile beltegoed bevroren.
Nie używam 6 m/cy to mi ja zawiesza ? , lecz nie wiem w jakim stopniu to się odnosi do :
Kupiłem kartę nowy starter i np. ( zapomniałem o nim leży gdzieś 6m/c) i po pól roku już jest do wyrzucenia ? |
|
|
|
|
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)

|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 5:13 pm
|
|
|
Nie do wyrzucenia tylko "zamrozona".Czyli po kolejnym doladowaniu otrzymasz to stare rowniez na konto.Musisz po prostu raz na pol roku (minimum) kupic doladowanie.
[ Dodano: Pon Maj 21, 2012 5:20 pm ]
i uwaga
Gochna H napisał/a: | na zasilenie konta masz 3 miesiace |
[ Dodano: Pon Maj 21, 2012 5:21 pm ]
Po tym czasie i kredyt i numer zostanie zablokowany na AMEN.
[ Dodano: Pon Maj 21, 2012 5:26 pm ]
voy napisał/a: | Kupiłem kartę nowy starter i np. ( zapomniałem o nim leży gdzieś 6m/c) i po pól roku już jest do wyrzucenia ? |
Termin na aktywacje doladowania masz jest na pewno dluzszy niz pol roku.Powiedzialbym nawet : dopoki firma istnieje. |
Ostatnio zmieniony przez Mathnl Pon Maj 21, 2012 5:28 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|