prawica, konserwatyzm, nacjonalizm itd. |
Autor |
Wiadomość |
jso
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2012 9:35 am
|
|
|
Co oznacza to 1488? 88 to wiem i faktycznie to haniebne i gloryfikowanie kogoś, kto zabił 2,5mln rodaków nie ma nic wspólnego z patriotyzmem. |
_________________ Dumny Polak |
Ostatnio zmieniony przez jso Pon Cze 11, 2012 9:39 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 102 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
|
|
|
|
emkaesiak1946
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lut 01, 2014 4:20 pm
|
|
|
YANNOSICK napisał/a: | suska, niektórzy po prostu tak mają. Wymagają tolerancji dla swoich poglądów ale sami nie tolerują krytyki. emigrant1488, ma prawo wychwalać pod niebiosa nacjonalistów i ksenofobów podpierając się cytatami jakiegoś nieudacznego rusofila i antysemity obłudnie korzystając z dobrodziejstw Unii, będącej zaprzeczeniem wartości które wychwala. My powinniśmy przyklasnąć i pogłaskać aby przypadkiem nie urazić rohana. |
Jeśli ktoś nazywa Dmowskiego rusofilem i antysemitą to albo ma iloraz inteligencji mniejszy od szympansa, albo nie wie co to historia... Albo to i to.
Zapewne też jesteś za legalizacją pedofilii i adopcji dzieci przez gejów? O przepraszam, "związki homoseksualne".
Nie zapominajcie że to właśnie między innymi R. Dmowskiemu możecie mówić w ojczystym języku. |
_________________ Robię to co kocham, choć chcą mnie za to karać, nie zrezygnuję z tego bo w tym jest moja WIARA!
MKS Zagłębie Lubin |
|
|
|
|
|
|