coś na mole |
Autor |
Wiadomość |
Kasiucha
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Sie 18, 2010 9:38 am coś na mole
|
|
|
co i gdzie kupujecie na mole? |
|
|
|
|
optymistycznie
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Sie 18, 2010 3:04 pm
|
|
|
Wszelkiego rodzaju lawendę, to zabija mole. Może to nie na temat ale ja mam problem z rybikami. Jest ich pełno i nie mogę się ich pozbyć. Jakieś pomysły? |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Śro Sie 18, 2010 6:03 pm
|
|
|
rybiki tylko czysta i sucha lazienka zadziala, przewietrzyc i wycierac wode jesli jest an podlodze
one lubia cieple ciemne wilgotne miejsca |
|
|
|
|
cela
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Sie 25, 2010 8:18 pm
|
|
|
a ja mam rybiki w sypialni,nie duzo ale widze co jakis kilka,,,,,jak je wytepic??? |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|
TruskavkovaPani
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2012 10:45 am
|
|
|
Mam ogromny problem... Otoz mam w domu pelno tzw "rybikow". Mieszkanie to jedna wielka wilgoc. Niestety nie jestem w stanie skutecznie zwalczyc wilgoci, mieszkanie nie nalezy do nowych, jednak ja nie o tym ... Czy ktos moze sie orientuje jaka jest holenderska nazwa rybikow ? Moze znajde jakies specjalne srodki w sklepie by to wytruc !!!
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi |
_________________ I don't regret my past I just regret the time I've wasted with the wrong people! |
|
|
|
|
YANNOSICK
Super gaduła Cogito ergo sum
Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 389 Skąd: Zeeland
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2012 6:46 pm
|
|
|
Rybik |
_________________ If You always follow, You will never lead. |
|
|
|
|
TruskavkovaPani
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 11:46 am
|
|
|
a wiec odpowiem sama sobie na to pytanie ;p To jest zilvervis i srodki na to ochydne stworzenie mozna zakupic w sklepie Kruidvat Pozdrawiam |
_________________ I don't regret my past I just regret the time I've wasted with the wrong people! |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 1:21 pm
|
|
|
TruskavkovaPani,
Cytat: | Mieszkanie to jedna wielka wilgoc. Niestety nie jestem w stanie skutecznie zwalczyc wilgoci, mieszkanie nie nalezy do nowych |
jesli masz mieszkanie wilgotne ,to srodki na zwalczanie rybika sa pomoca dorazna, po pewnym czasie wracja
moze najpierw zaczac od srodkow zwalczajacych wilgoc, sa takie w sprzedazy
czasem sama stosuje http://www.vochtvreters.com/
ps.
YANNOSICK odpowiedzial Ci na pytanie wystarczylo kliknac w slowo rybik |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Cze 15, 2012 1:22 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
TruskavkovaPani
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Cze 16, 2012 10:45 pm
|
|
|
Gochna H, Dziekuje za odp. Faktycznie YANNOSICK, dal mi odpowiedz rowniez , ale nie klikalam, na szybkiego weszlam na forum ;p
Gochna H, to cos z linka to nic nie daje , to jest bardziej przydatne do przyczep kempingowych jak do mieszkania gdzie sie non stop uzywa wody. Ja mam cos takiego http://pacemen.com/2011/0...i-dehumidifier/ , jest to elektryczne urzadzenie bardziej skuteczne od tego chemicznego, jednak to i tak nie pomaga w 100 % na pozbycie sie tych stworzonek. Kupilam dzisiaj cos w Krudivat no i bede czekac na efekty. Pocieszam sie tym, ze zmieniamy wkrotce mieszkanie ( oby nie na gorsze).
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez TruskavkovaPani Sob Cze 16, 2012 10:48 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|