szukam neurologa Polaka |
Autor |
Wiadomość |
Hera
MODERATOR Hera

Pomogła: 8 razy Wiek: 53 Dołączyła: 11 Maj 2007 Posty: 952
|
Wysłany: Śro Cze 20, 2012 10:15 pm
|
|
|
Bronka napisał/a: | No to Aymar i Hera witajcie w klubie, bo ja tez z noga hehe. Ja juz zaliczylam 2 neurologow w 2 roznych miastach, ortopede, 2 podologow i lekarza revalidacji. Mialam RTG,
Elektro-myogram (EMG), MRI-scan i nic, z roku na rok jest gorzej, o szczegolach nie bede pisac.
Ps. Diclofenac w ogole na mnie nie dziala, blokady tez nie. |
Na mnie na szczęście podziałało, chociaż nie wiem co bedzie dalej. Fakt jest taki, że pomimo iz noga nie boli to butow na obcasie nie założę już chyba nigdy - bo właśnie wtedy ból wraca.
No ale coś za coś |
_________________ Nigdy nie poddawaj się kiedy zgaśnie światło
Gdy cię walnie życia pięść
Nigdy nie poddawaj się dzisiaj nie jest łatwo
Jutro będzie lepszy dzień |
|
|
|
|
aymar
Gaduła nad gadułami :-)

|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 12:12 pm
|
|
|
może potraficie polecic dobrego neurologa?ze skierowaniem moge pojechac do kogo chcę więc prosze o podpowiedzi juz sprawdzone moze Ty Bronka? |
_________________ Bóg często nas odwiedza,ale przeważnie nie ma nas w domu... |
|
|
|
|
Bronka
Mega gaduła

Pomogła: 31 razy Dołączyła: 27 Maj 2010 Posty: 1086
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 9:35 pm
|
|
|
Aymar ja znam tylko dobra neurolog w Polsce i sama nie moge sobie wybaczyc, ze przez te wszystkie lata jak bylam na wakacjach nie poszlam do niej a jak juz sie wybralam to ona miala wakacje. Moze w tym roku na nia trafie. |
_________________ Fox- kolejny niechciany psiak do adopcji
https://www.olx.pl/oferta...html#eb5bd1b1c3 |
|
|
|
|
aymar
Gaduła nad gadułami :-)

|
Wysłany: Pią Cze 22, 2012 6:03 pm
|
|
|
a teraz UWAGA, wyobrazcie sobie ze poszłam odebrac brief do nerurologa zgodnie z tym na czym zakonczyła sie kłótnia miedzy mna i lekarzem, hah coż za dziwienie lekarz bez porozumienia ze mną wystwail mi list polikliniki reumatologicznej nadal na second opinion, i dołaczono historie mojej choroby wraz z badaniami wykluczajacymi reumatyzm. Wiec co ma in ny lekarz opiniowac reumatolog?skoro wyniki czyste, kpina zaniose skierowanie mojemu lekarzowi z powrotem po prolstu to chamstwo |
_________________ Bóg często nas odwiedza,ale przeważnie nie ma nas w domu... |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2012 6:14 pm
|
|
|
aymar, wroc i powiedz ze to milo byc do neurologa a nie reuamtolog. niech ci zmieni poprostu skierowanie .A badania i ta mozesz wziasc ze soba . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
|