Przesunięty przez: Gochna H Sob Mar 23, 2013 11:46 pm |
Wycieczka do WALIBI |
Autor |
Wiadomość |
eliminat
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2012 6:26 pm Wycieczka do WALIBI
|
|
|
Czesc
Mam pytanie, w te wakacje zwiedzamy trochę Europę, i zatrzymamy sie na parę dni u znajomych w Holandii, stąd moje pytanie Czy warto pojechać z 3-latkiem do Walibi czy jest jeszcze za mały???? Szukam atrakcji w każdym z Państw gdzie będziemy i dlatego pytam. Znajomi u których sie zatrzymujemy nie maja dzieci i nigdy tam nie byli wiec są srednio zorientowani. Delfinarium juz mamy w planach wiec szukam czegos jeszcze....
Z góry dziekuję za pomoc |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2012 6:27 pm
|
|
|
Dla małego lepszy Efteling : Kod: | http://www.efteling.com/ |
|
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
blebleuu
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2012 7:02 pm
|
|
|
Jak najbardziej popieram Efteling kolo Tilburga. To typowe miasteczko dla maluszków. Walibi z tego co słyszalam to zdecydowanie dla dorosłych.
A tak przy okazji w Niemczech polecam Fantazjaland czy jakoś tak podobnie. Bajkowy prześliczny świat dla dzieci. |
_________________ Jak długo trwa minuta, zależy od tego po której stronie drzwi toalety się znajdujesz!!!
(Prawo Balaniego) |
|
|
|
|
Microfast
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2012 11:53 pm
|
|
|
jak najbardziej tez popieram pozostałych, Efteling jest bardziej na wyjazdy z rodziną, więcej do zwiedzania. W walibi masz głównie super pythony i inne bajery. A że dziecko masz 3 letnie to chyba jest gratis wejscie. |
|
|
|
|
dachma
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2012 9:28 am
|
|
|
Jesli wybieracie sie do Delfinarium w Harderwijk to niedaleko macie do Enkhuizen , polecam http://www.sprookjeswonderland.nl/ Moje dzieciaki (5 lat i 3 lata) były zachwycone! |
|
|
|
|
Traken
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2012 11:21 am
|
|
|
Zdecydowanie polecam Efteling .....to naprawde bajkowy świat dla malucha ,i nie tylko
poza tym polecił by jeszcze Europa Park w miejscowosci Rust ( Niemcy ) tyle tylko ze obawiam sie ze jeden dzien to za mało
http://www.europapark.com...eite/c1174.html |
_________________ Bramy mądrości nigdy nie bywają zamknięte. |
|
|
|
|
eliminat
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2012 11:17 am
|
|
|
Dzięki za zainteresowanie tematem
Mam jeszcze jedno pytanie, może polecicie sprawdzony aquapark w razie udanej pogody (chodz z tym w Holandii to raczej ciezko) z duza iloscia atrakcji dla mlodego ?? |
|
|
|
|
TruskavkovaPani
Poczatkujacy
|
|
|
|
|
Legion
Poczatkujacy
Wiek: 43 Dołączył: 05 Kwi 2011 Posty: 35 Skąd: Szczecin - Almere
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 10:31 pm
|
|
|
Dla dzieciaczków polecam Aqua Mundo w Zeewolde . Sam tam byłem i są tam atrakcje dla każdego - od lat 0 do 100. Brakuje tylko normalnego basenu. |
|
|
|
|
|