Podwojny sofi numer a digid |
Autor |
Wiadomość |
arekdorota
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lip 12, 2012 4:52 pm Podwojny sofi numer a digid
|
|
|
Witam was moze wy mi poradzicie co mam zrobic z problemem ktory mnie przytłacza
a mianowicie od 2010 r jestem zameldowana w holandi i chce wystapic o digid cod ale do dnia dzisiejszego moje dane nie przechodza wyskakuje błąd,co sie okazało po czasie ze gemeente w rotterdamie przy meldunku nadało mi ponownie sofi/BSN i i mam teraz dwa numery podatkowe BSN stary ktory jest orginalny i wyrobiłam go w 2002 r i nowy nadany przez gemeente w 2010r ten jest zły,zmieniłam miejsce zamieszkania na nowe miejsce kupiłam dom zameldowana jestem i nadal chce wystapic o digid lecz pisze ze moje dane nie pasuja co mam zrobic :021: |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|
arekdorota
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lip 12, 2012 7:35 pm
|
|
|
dzieki za podanie linka ale to nie pomoglo w niczym
dzieki gochna
[ Dodano: Czw Lip 12, 2012 8:36 pm ]
|
Ostatnio zmieniony przez arekdorota Czw Lip 12, 2012 7:36 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
misia0101
Super gaduła
Pomogła: 6 razy Wiek: 42 Dołączyła: 22 Mar 2011 Posty: 368 Skąd: Bikinibroek
|
Wysłany: Czw Lip 12, 2012 8:07 pm
|
|
|
Jak nie pomogło? Przecież tam jest napisane co trzeba zrobić zeby pozbyć się jednego z 2 numerow BSN przypisanego do jednej osoby. |
_________________ Ik Ben Er Klaar Voor.... trochę żółtego koloru na tym wiecznie szarym forum. |
|
|
|
|
arekdorota
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 8:06 pm
|
|
|
wyjasnialam to w gemente i przyslali informacje ze moj stary numer jest poprawny lecz gdy chce wystąpic o digid to mam problem bo nie wchodzą moje dane a jestem zameldowana od 2010 r
co mam teraz zrobic z tym faktem
jak bym chciala zadzwonic na infolinie to bym musiała znac jezyk nl
aby sie dogadac,a prosilam o to szefa aby zadzwonił w moim imieniu to powiedziała ze ja sama musze bo to sa poufne dane |
Ostatnio zmieniony przez arekdorota Pią Lip 13, 2012 8:10 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
YANNOSICK
Super gaduła Cogito ergo sum
Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 389 Skąd: Zeeland
|
Wysłany: Sob Lip 14, 2012 5:22 pm Re: Podwojny sofi numer a digid
|
|
|
arekdorota napisał/a: | Witam was moze wy mi poradzicie co mam zrobic z problemem ktory mnie przytłacza
-wyrobiłam (BSN) w 2002 r
- od 2010 r jestem zameldowana w holandi
-kupiłam dom
-zameldowana jestem |
arekdorota napisał/a: | co mam teraz zrobic z tym faktem |
arekdorota napisał/a: | bym musiała znac jezyk nl aby sie dogadac |
|
_________________ If You always follow, You will never lead. |
|
|
|
|
filip1500
Poczatkujacy spawacz
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2012 9:02 pm ?????
|
|
|
to jak kupiłas dom jak nie znasz języka????? |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik
|
Wysłany: Śro Wrz 05, 2012 8:37 am Re: Podwojny sofi numer a digid
|
|
|
arekdorota napisał/a: | Witam was moze wy mi poradzicie co mam zrobic z problemem ktory mnie przytłacza
a mianowicie od 2010 r jestem zameldowana w holandi i chce wystapic o digid cod ale do dnia dzisiejszego moje dane nie przechodza wyskakuje błąd,co sie okazało po czasie ze gemeente w rotterdamie przy meldunku nadało mi ponownie sofi/BSN i i mam teraz dwa numery podatkowe BSN stary ktory jest orginalny i wyrobiłam go w 2002 r i nowy nadany przez gemeente w 2010r ten jest zły,zmieniłam miejsce zamieszkania na nowe miejsce kupiłam dom zameldowana jestem i nadal chce wystapic o digid lecz pisze ze moje dane nie pasuja co mam zrobic |
Też mialem dwa nr BSN, okazało się że ten który doistałęm przy meldunku jest właściwy
Ten który wyrabiałem przez Belastingdienst został usunięty z systemu od reki w okienku w placówce Sloterdijk |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
|