Wysłany: Pon Lip 16, 2012 9:30 am Kontrakt holenderski - przepisy
Witam,
Wiem ze temat wielokrotnie poruszany ale i przepisy sie zmieniaja i sytuacja z Polakami coraz bardziej drazliwa - prosze o nie poruszanie pierwszej czesci bo to temat na dluga rozmowe - moje pytanie jest nastepujace.
W koncu otrzymałem oferte przejscia na kontrakt holenderski oczywiscie najpierw okres probny oceniajacy wywiazywanie sie z nowych obowiazkow.
Jak aktualnie wyglada taki kontrakt jako informacje od przelozonych otrzymalem iz kontrakt jest negocjowalny - a jak wiadomo zeby negocjowac trzeba sie dobrze przygotowac, mam wiele lat doswiadczenia w tym co robie ale kompletnie brak doswiadczenia w negocjowaniu umow bo rozmowa z przelozonym zeby dorzucil pare euro co tydzien to jedno a co innego zarzad firmy ktoremu trzeba uargumentowac swoja wartosc.
Jezeli ktos moze pomoc jakimi kwotami nalezy operowac lub o jakie dodatki prosic lub jakies bonusy - nawet nie wiem o co mozna prosic
Jako ostatnia rzecz jest fakt iz prawdopodobnie bedzie to praca w nienormowanym czasie pracy czyli raz mi praca zajmie godzine dziennie a raz bedzie to 12 godz w nocy.
Dziekuje wszystkim ktorzy odpowiedza nawet w malych porcjach informacji