JAKA SIEĆ NAJTAŃSZA (NL-PL) KOMÓRKA |
Autor |
Wiadomość |
giz123
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 12:26 pm JAKA SIEĆ NAJTAŃSZA (NL-PL) KOMÓRKA
|
|
|
proszę o pomoc bym chciał dowiedzieć sie jak tanio można dzwonić na komórkę do Holandii z Polski
Komorka w Holandii jest w sieci ORTEL |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Wrz 29, 2013 10:45 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
giz123
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 12:54 pm z Polski do Holandii
|
|
|
chodziło mi o dzwonienie z Polski na komórkę w Holandii która jest w ORTELU |
|
|
|
|
mat
Poczatkujacy Mat
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 7:02 pm
|
|
|
ciezko to widze ,proponuje zasiegnac opinii na temat telefonii internetowej bezprzewodowej ,podobno to bardzo tania sprawa |
_________________ Mat |
|
|
|
|
mikulska
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 11:04 am
|
|
|
zeby w miare tanio dzwonic z polzki do holandii to jest mozliwosc ale ze stacjonarnego na stacjonarny ale na komorke mysle ze n ie da rady |
_________________ wazne ze jest oki |
|
|
|
|
Gryzomir
Gaduła
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 9:41 pm Re: Tanie dzwonienie do holandii z Polski
|
|
|
Liste wszystkich tanich operatorow wraz z taryfami mozna znalezc na:
http://www.televergelijk.nl/
Pozdro!
Andrzej. |
|
|
|
|
baba jaga
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 03 Gru 2007 Posty: 466 Skąd: Z klanu Nosferatu
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 9:46 pm Re: Tanie dzwonienie do holandii z Polski
|
|
|
Z Polski do Holandii...???
PZDR |
|
|
|
|
jd2k
Poczatkujacy J@col
Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Sty 2008 Posty: 33 Skąd: Wierden
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 1:44 pm
|
|
|
Witam,
ja polecam serwis https://www.rebtel.com/
dziala na stacjonarne i komorki jest tani, dziala na calym swiecie!
Wyprobowalem i sam z niego korzystam, wiec jak nie przeszkadzaja reklamowe SMSy co jakis czas to naprawde alternatywa
Pozdrawiam |
_________________ twitter - jacol |
|
|
|
|
bellaroza
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 6:48 pm
|
|
|
witajcie, jestem tutaj od poltora roku i od poczatku korzystam z Lebary, ma naprawde atrakcyjne ceny na polaczenia z Holandii do Polski. Wiem ze rozmowa jest o tanich polaczeniach z Polski, ale z tego co ja zauwazylam to taniej wychodzi jesli ja dzwonie z Holandii z mojej komorki na stacjonarny do Polski. Po co nabijac nasze biedne rodziny w Polsce? Dodatkowo ostatnio Lebara wprowadzila promocyjke- podobno na stale, ze przy kazdym doladowaniu dostajesz 50%gratis. Godzina rozmowy z Holandii do Polski kosztuje mnie niecale 4euro, za 12zlotych z Polski nie pogadasz chyba tak dlugo (moze cos sie zmienilo i niewiem nic o tym).
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Shan-lee
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 1:05 am Re: z Polski do Holandii
|
|
|
giz123 napisał/a: | chodziło mi o dzwonienie z Polski na komórkę w Holandii która jest w ORTELU |
Przerobiłam wszystkie opcje jakie wpadły mi w ręce i też szukałam jak najtańszego dzwonienia z Polski na komórkę do Holandii z tym że jest to Lebara. Najtaniej wyszło mi przez skype'a (1,10 za minutę - ale kupowałam kody na allegro bo są 4 razy tańsze niż kupując smsem). Dzwonię też przez telepin (1,40 za minutę).
Po czasie zrezygnowałam jednak z tego bo mój ukochany dzwoni do mnie taniej kilkakrotnie. Ja mam telefon stacjonarny więc on dzwoniąc do mnie z komórki Lebary płaci tylko 35 groszy za minutę więc jest to dla nas najlepsza opcja.
Całe szczęście że jeszcze tylko tydzień i już nie będę musiała dzwonić |
|
|
|
|
Maxy
Gaduła Lucas
Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 152 Skąd: ASSEN
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2012 9:16 am LEBARA
|
|
|
Witam czy orientujecie sie jak mozna przekierować połaczenie z Prepaid Lebara na Vodafone..??? Dzieki |
_________________ Administrator nie jest tylko od usuwania postów Powinien służyć pomocą ^^ |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 102 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2012 9:21 am
|
|
|
w telefonie masz taka opcje. probowales? z tym, ze bedziesz placil za kazde przekierowane polaczenie tak jakbys sam dzwonil... |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
Maxy
Gaduła Lucas
Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 152 Skąd: ASSEN
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2012 10:36 am
|
|
|
Tak właśnie próbowałem w ustawieniach w telefonie i wyskakuje mi błąd.tak więc szukam specjalnego kodu aktywującego |
_________________ Administrator nie jest tylko od usuwania postów Powinien służyć pomocą ^^ |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 102 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
|
|
|
|
Sartori
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lip 25, 2012 6:23 pm
|
|
|
Czy przekierowanie na inna sieć pozwoli na dzwonienie pod 0900 z prepaid lebary?
Czy ewentualnie mógłbyś wyjaśnić na podstawie tejże strony jak dokonać przekierowania na inną sieć? Wybacz, ale po holendersku nie potrafię powiedzieć ani słowa, a google translate nie jest wystarczająco precyzyjny. Wolałbym czegoś nie spieprzyć tylko dlatego, że źle coś zrozumiałem.
Dzięki z góry |
|
|
|
|
milena2
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lut 21, 2013 9:27 am
|
|
|
Witam,
prosze o aktualne informacje w jaki sposob mozna najtaniej zadzwonic do Holandii z tel. komorkowego. Slyszalam ze z heyah czy to prawda? |
|
|
|
|
|