NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wyrejestrowanie auta z holandi
Autor Wiadomość
blade1231 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lip 24, 2012 3:58 pm   Wyrejestrowanie auta z holandi

Witam mam taki problem w 2008 roku pojechałem autem do polski na wakacje auto się zepsuło i nie opłacało się go naprawiać sprzedałem je na szrot. wróciłem do holandi z papierami i tablicami i miałem je wyrejestrować, ale mieliśmy włamanie do mieszkania służbowego i oprócz laptopów i aparatów zniknęła moja torba w której były te papiery. do listopada 2010 roku już prawie zapomniałem o tym samochodzie, bo nic mi nie przychodziło no i właśnie wtedy balasting wysłał mi listy z zaległym podatkiem od 2008 do końca 2010. chyba z 10 listów. i dalej mi ten podatek naliczają. i teraz co zrobić, jak wyrejestrować samochód bez papierów do niego i tablic. prosze o pomoc!!!!
mój e-mail: [email protected]

baileys 
MODERATOR
baileys

Pomogła: 83 razy
Wysłany: Wto Lip 24, 2012 8:38 pm   

blade1231, Zglosic na policje kradziez papierow , z tym swistkiem poprosic w RDW o wydanie nowych paierow a w PL poprosic szrot zeby ci wystawil kopje zlomowania . . Z tymi papierami wysylasz prowadzacy list do RDW , ze chcial byc wyrejestrowac auto bo jest zezlomowane . Oni rozpatruja prodzbe i wyrejestrowuja ci auto od dnia podsteplowania papierow . Do tej pory wszystkie zalegle podatki itd musisz oplacic.

Odpowiedz do tematu