Przesunięty przez: Gochna H Pon Sie 06, 2012 10:39 pm |
Internet w holandii .... |
Autor |
Wiadomość |
internetwnl
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lip 26, 2012 10:16 pm Internet w holandii ....
|
|
|
Witam,
Z gory sorki jesli temat byl walkowany wiele razy jednak nie mam dostepu do internetu by miec czas na sprawdzanie tematu sposrod wielu do wyboru .
Potrzebuje miec dostep do intern etu obecnie mieszkam w miejscu gdzie go nie mam, myslalem nad internetem prepaid jednak za duzo pobiera pieniedzy, czy jest cos takiego jak w niemczech np ze sie kupuje w aldi lub lidl , i sie laduje raz na miesiac i po przekroczeniu jakiegos limitu spada predkosc ale jednak internet chodzi a w holandii czegos takiego nie ma raczej z tego co sie pytalem ludzi niektorych.
Dzis bylem w t mobile i chcialem wziac na abonament internet na usb, sie okazalo ze musze miec paszport holenderski i tp,
Paranoja jest z zalatwieniem internetu w tym kraju jesli chodzi o taki usb.
Co innego internet domowy, jednak obecna sytuacja nie pozwala mi na taki internet z powodu czestej przeprowadzki.
Jak cos wiecie piszcie. dzieki. |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Czw Lip 26, 2012 10:20 pm
|
|
|
Ja ze 3lata temu bralam z tmobile i zaden hol paszport nie byl potrzebny,polski dokument wyciag z banku i po sprawie.,to bylo chyba w phonehuis juz nie pamietam,moze przejdz sie do innego sklepu |
|
|
|
|
internetwnl
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 1:01 pm
|
|
|
Bylem juz w 3 czy 4 pkt sprtzedazy i wszedzie to samo, takze przepisy sie pozmienialy, najdzwiniejsze ze czlowiek chce wziac internet i za niego placic i nie ma takiej opcji w 21szym wieku ....nie w nl .... |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
|
|
|
|