Zamknięty przez: Gochna H Czw Sie 02, 2012 11:38 pm |
Gdzie dobrze i tanio wyważyć koła? |
Autor |
Wiadomość |
someone
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2012 6:26 pm Gdzie dobrze i tanio wyważyć koła?
|
|
|
Pytanie jak w temacie. Proszę o przykładowe ceny i warsztaty, które ważą porządnie koła na maszynach, a nie "na oko". Najlepiej w okolicach Haga - Amsterdam. Dzięki z góry i pozdrawiam |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2012 6:58 pm
|
|
|
pojezdzij po serwisach, ktore zajmuja sie oponami. jak wejdziesz do garazu to bedziesz widzial czy maja odpowiedni sprzet, czy nie. swoja droga, to wywaza ktos jeszcze kola na oko?
purmerend to okolica ams, wiec podaje:) ja robie tu: http://www.bandenservicevandenenghel.nl/ |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2012 7:34 pm
|
|
|
w Kwik fit, ostatnio za wywazenie placilam 13e za kolo.
http://www.kwik-fit.nl/vestigingen |
Ostatnio zmieniony przez ewcia.pol Pon Lip 30, 2012 7:36 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
someone
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lip 31, 2012 8:39 pm
|
|
|
A ja naiwnie myślałem, że taka wydawałoby się prosta usługa będzie kosztowała co najwyżej dwa razy tyle co w Polsce. Cóż, poczekam z tym w takim razie do powrotu do Polski i wyważę sobie tam te kółeczka za te same pieniądze tak ze 4 razy Dziękuję bardzo za odpowiedzi. |
Ostatnio zmieniony przez someone Wto Lip 31, 2012 8:40 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
oklat
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Sie 01, 2012 8:19 pm
|
|
|
Masz w Leiden mechanika tel 0614979108 |
|
|
|
|
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)

|
Wysłany: Czw Sie 02, 2012 10:48 am
|
|
|
someone napisał/a: | Cóż, poczekam z tym w takim razie do powrotu do Polski i wyważę sobie tam te kółeczka za te same pieniądze tak ze 4 razy |
A samochod wezmiesz na lawete czy do teczki? Bo chyba nie zamierzasz jechac 1000 km z niewywazonymi kolami po niemieckich autostradach? (chyba ze do 80 km/h ) |
|
|
|
|
YANNOSICK
Super gaduła Cogito ergo sum

Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 389 Skąd: Zeeland
|
Wysłany: Czw Sie 02, 2012 12:07 pm
|
|
|
someone napisał/a: | Cóż, poczekam z tym w takim razie do powrotu do Polski i wyważę sobie tam te kółeczka za te same pieniądze tak ze 4 razy |
Dobra rada: Papier toaletowy jest w Polsce również dużo tańszy więc skoro i tak masz zamiar w przyszłości udać się do Polski to wstrzymaj się z wizytami w WC i w Polsce zrobisz za te same pieniądze 4 razy... |
_________________ If You always follow, You will never lead. |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Czw Sie 02, 2012 2:14 pm
|
|
|
YANNOSICK, niech sie wstrzymuje z wywazeniem do pobytu w polsce to zrobi to o 75 % taniej a przy okazji zrobi tez rozwalone krazki i cala reszte za kilkaset euro przeciez te tez bedzie o 75% taniej jak w NL . Niestety taka mentalnosc zaoszczedzic 35 € zeby wydac kilkaset przez wlasna glupote . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Czw Sie 02, 2012 8:32 pm
|
|
|
YANNOSICK napisał/a: |
Dobra rada: Papier toaletowy jest w Polsce również dużo tańszy więc skoro i tak masz zamiar w przyszłości udać się do Polski to wstrzymaj się z wizytami w WC i w Polsce zrobisz za te same pieniądze 4 razy... |
Yannosick Yannosick jak ja lubie te twoje porownania
No taka prawda,lepiej wywazyc i miec spokojna glowe. |
|
|
|
|
guust
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Czw Sie 02, 2012 10:50 pm
|
|
|
someone napisał/a: | Pytanie jak w temacie. Proszę o przykładowe ceny i warsztaty, które ważą porządnie koła na maszynach, a nie "na oko" |
ja kupuje modeline i przyklejam tam gdzie mi sie wydaje ze brakuje - raczej pomaga
YANNOSICK napisał/a: | Dobra rada: Papier toaletowy jest w Polsce również dużo tańszy więc skoro i tak masz zamiar w przyszłości udać się do Polski to wstrzymaj się z wizytami w WC i w Polsce zrobisz za te same pieniądze 4 razy... |
a myslalem ze tylko ja tak robie |
|
|
|
|
|