NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gochna H
Wto Sie 14, 2012 11:59 am
krem przeciw rozstepom
Autor Wiadomość
kami
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Sie 13, 2012 11:09 am   krem przeciw rozstepom

dziewczyny jestem w 3 miesiacu ciazy szukam jakiegos kremu dobrego w holandi przeciw rozstepom mysle ze pomozecie sie zdecydowac z gory bardzo dziekuje

tytul edytowny
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Sie 14, 2012 11:59 am, w całości zmieniany 1 raz  

marta75 
Gaduła
marta75

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Pon Sie 13, 2012 11:19 am   

Mnie pomogl Bioil,jest drogi ale warto

misiakasia 
Nieśmiały użytkownik

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Sie 14, 2012 12:28 pm   

Za cho*ere nie pamietam jak sie nazywa,ale czysta rewelacja. Mozna go kupic w kruidvat-cie oraz etos. Cena około 7-8 euro. Duża biała butelka z pompką na niej narysowana kobieta w ciąży. Szukaj w dziale dziecięcym. Jedyny mankament to to, że zapach taki sobie.
Polecam jednak w 100% bo w czasie ciąży nabrałam aż 30 kg i nie mam ani jednego rozstępu.
Mało tego- nawet przed ciążą nie miałam tak jędrnej i gladkiej skory jak teraz.
Po urodzeniu synka przerzucilam się na krem z tej samej serii ale juz dla osób własnie po porodzie. Razem dają wspaniały rezultat. Dziś mija 5,5 miesiąca. Wróciłam już do wagi sprzed ciąży. Zero obwisłej skóry, rozstępów etc. :041: :038:

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Wto Sie 14, 2012 1:01 pm   

kami,

zerknij

http://www.beautynieuws.n...ti-striae-creme

http://www.skinpharma.nl/...FcyHDgodKkYAzQb
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Sie 14, 2012 1:04 pm, w całości zmieniany 1 raz  

ewcia.pol 
Mega gaduła

Pomogła: 15 razy
Wysłany: Wto Sie 14, 2012 3:53 pm   

misiakasia napisał/a:
Za cho*ere nie pamietam jak sie nazywa,ale czysta rewelacja. Mozna go kupic w kruidvat-cie oraz etos. Cena około 7-8 euro. Duża biała butelka z pompką na niej narysowana kobieta w ciąży. Szukaj w dziale dziecięcym. Jedyny mankament to to, że zapach taki sobie.
Polecam jednak w 100% bo w czasie ciąży nabrałam aż 30 kg i nie mam ani jednego rozstępu.
Po urodzeniu synka przerzucilam się na krem z tej samej serii ale juz dla osób własnie po porodzie. Razem dają wspaniały rezultat. Dziś mija 5,5 miesiąca. Wróciłam już do wagi sprzed ciąży. Zero obwisłej skóry, rozstępów etc. :041: :038:

no ja tez uzywalam tego kremu i mi nie pomogl niestety,w ostatnich 3 tyg sie pojawily.

Ogolnie to w zapobieganiu rozstepow powinno sie skore mocno i regularnie nawilzac, podobno dobra oliwka dla dzieci jest w tym bezkonkurencyjna-rady kosmetyczki.

misiakasia 
Nieśmiały użytkownik

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Śro Sie 15, 2012 12:34 pm   

ewcia.pol napisał/a:

misiakasia napisał/a:
Po urodzeniu synka przerzucilam się na krem z tej samej serii ale juz dla osób własnie po porodzie. Razem dają wspaniały rezultat. Dziś mija 5,5 miesiąca. Wróciłam już do wagi sprzed ciąży. Zero obwisłej skóry, rozstępów etc.

no ja tez uzywalam tego kremu i mi nie pomogl niestety,w ostatnich 3 tyg sie pojawily.

Ogolnie to w zapobieganiu rozstepow powinno sie skore mocno i regularnie nawilzac, podobno dobra oliwka dla dzieci jest w tym bezkonkurencyjna-rady kosmetyczki.

No widzisz... na każdego działa coś innego.
Ja przed ciążą i jeszcze na początku miałam ciągle bardzo suchą skórę. Do tego stopnia, że mogłam pisać po niej palcem. Każdy chyba wie co mam na mysli. Próbowalam oliwej, również BIOoil o czym ktoś już wspomniał wyżej. Nic nie pomogło.
Każda skóra jest inna, jednemu pomoże ten krem, drugiemu oliwka. Proste:) PZDR

rybcia13 
Gaduła

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sob Sie 18, 2012 3:28 pm   

Ja 2 razy kupowalam kolezance taki olejek
http://www.weleda.nl/prod...rschapolie.html

znajoma polecila, bardzo dobry na takie sprawy.
Ostatnio zmieniony przez rybcia13 Sob Sie 18, 2012 3:28 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu