NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
assistanse
Autor Wiadomość
filip1500 
Poczatkujacy
spawacz

Wysłany: Pią Sie 24, 2012 8:36 pm   assistanse

witam,wie ktos jak wyglada sprawa z assistanse w NL???mam ubezpieczenie w ING i nie ma tam czegos takiego,duzo jezdze poza granicami i przydałoby mi sie

perejra 
Nieśmiały użytkownik

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Sie 26, 2012 11:41 am   

to nigdy nie jest w ubezpieczeniu, osobna firma obsluguje pomoc drogowa. w nl to jest ANWB. choc mozna wykupic pakiet a niemieckim ADAC, pakiety i uslugi sa porownywalne, za to niemiecka firma jest tansza.

Mathnl 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Nie Sie 26, 2012 5:31 pm   

perejra napisał/a:
to nigdy nie jest w ubezpieczeniu
I owszem.Zalezy od ubezpieczenia.W przypadku ING powinienes wykupic WA Casco (all risk).

WA Casco Autoverzekering (allrisk)

De WA Casco Autoverzekering is de meest uitgebreide verzekering. U bent hiermee ook verzekerd voor schades die u zelf veroorzaakt. En voor schades door vandalisme. U heeft daarbij ook recht op de uitgebreide hulpverlening.
http://www.ing.nl/particu...erzekering.aspx

[ Dodano: Nie Sie 26, 2012 5:33 pm ]
perejra napisał/a:
osobna firma obsluguje pomoc drogowa. w nl to jest ANWB. choc mozna wykupic pakiet a niemieckim ADAC,

Ale zgadzam sie z Toba ,ze to na pewno tansze rozwiazanie,szczegolnie ADAC.Czy lepsze to juz indywidualna kwestia.
Ostatnio zmieniony przez Mathnl Nie Sie 26, 2012 5:35 pm, w całości zmieniany 1 raz  

filip1500 
Poczatkujacy
spawacz

Wysłany: Czw Sie 30, 2012 7:52 pm   

własnie znalazlem te anwb i okolo 130 euro za rok i nie mam pytan,jak mi sie zepsuje na bałkanach to jak nie zrobia w dwie godziny to dostaje drugie auto a moje zostanie odstawione pod dom(zrobione)

Odpowiedz do tematu