Jaka agencja godna polecenia? |
Autor |
Wiadomość |
pepin89
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2012 5:51 pm Jaka agencja godna polecenia?
|
|
|
Witam,
planuję wyjazd do Holandii (conajmniej rok). Chcę wziąć urlop dziekański na studiach. Którą agencję mi polecicie? OTTO z tego co widziałem nie cieszy się dobrą renomą. Gdzie najlepiej mogę się zgłosić? Oczywiście musi być zagwarantowane zakwaterowanie, bo nie mam gdzie się zatrzymać.
Pomożecie?
Pozdrawiam,
Kamil |
|
|
|
|
szczepan358
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2012 6:17 pm
|
|
|
oj stary tematow o agencja w necie tyle ze by Ci ten rok nie starczyl na przeczytanie a tak naprawde o obiektywna opinie bardzo ciezko |
|
|
|
|
pepin89
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2012 6:19 pm
|
|
|
No właśnie wiem, ale staram się znaleźć w miarę dobrą agencję. Dlatego proszę o opinie ludzi, którzy są zadowoleni z agencji, z których skorzystali. To mój pierwszy wyjazd przez agencję. Nie chcę się rozczarować. |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)

Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2012 6:46 pm
|
|
|
Jeśli poczytasz tematy z forum dot. opinii ludzi tn. agencji, to na pewno którąś wybierzesz. Opinie nie zmieniają się z dnia na dzień i niema sensu wałkować tematu od początku....trochę własnej inichatywy |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
pepin89
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2012 6:49 pm
|
|
|
agastepa13 napisał/a: | Jeśli poczytasz tematy z forum dot. opinii ludzi tn. agencji, to na pewno którąś wybierzesz. Opinie nie zmieniają się z dnia na dzień i niema sensu wałkować tematu od początku....trochę własnej inichatywy |
Czytam non stop. Niektóre wypowiedzi są stare. Ja potrzebuje aktualnych. |
|
|
|
|
tasakk
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2012 8:44 pm
|
|
|
Witaj Pepin. Ja mam zamiar wyjechać z Axell z tego co się zorientoalem to jest to jedna z lepszych(jeśli woogole można powiedzieć, ze agencje są fajne), która obecnie potrzebuje ludzi, daje zakwateroowanie i rekrutuje z PL.
Szukam też właśnie obecnie kontaktu z kims kto juz pracuje z nimi, ale ani widu ani słychu jak na razie...LOL. |
Ostatnio zmieniony przez tasakk Pią Sie 17, 2012 8:45 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Don Pedro
Poczatkujacy
|
|
|
|
|
marines27
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2012 9:58 pm
|
|
|
Może adecco? |
|
|
|
|
cnk1991
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Wrz 05, 2012 12:20 am
|
|
|
Polecam Equpie, ogólnie warunki mieszkaniowe bardzo dobre, wypłacalni i w miarę przykładają trochę starań o swój personel;) |
|
|
|
|
Przemekk
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Wrz 05, 2012 11:53 am
|
|
|
Rok temu wyjechałem do Holandii z firmrą Work Today z Opola , teraz jestem w Holandii poraz 2 tym przyjechałem z e&a i ogólnie mówiąc obie te firmy są wypłacalne , warunki mieszkaniowe też nie są złe ( z Work Today mieszkałem na hotelu w którym mieszkało ponad 150 ludzi 80% polacy = chaos to mi nie pasowało ale gdybym ja osobiscie miał Ci doradzić to jeśli będziesz miał szanse wyjechać z e&a , jedź.Pozdrawiam. |
|
|
|
|
rastak
Poczatkujacy waćpan
|
Wysłany: Śro Wrz 05, 2012 1:48 pm
|
|
|
podłączam się pod temat.
Poszukuję agencji godnej polecenia. Tak jak pepin89, przeglądam cały czas neta w poszukiwaniu opinii na temat biur, ale googlując to raczej znajdzie się same negatywne opinie o agenturach. Tutaj zaglądają ludzie, którzy mogą się wypowiedzieć nie tylko w tematach " na które biura należy uważać".
Dlatego też uważam że tematy takie jak ten należy odświeżać
Pracowałem przez Olympie i są bardzo w porządku ale tam trzeba mieć własny środek transportu, zakwaterowanie i ubezpieczenie, a siedząc w PL to nie ogarnę takich tematów. |
_________________ One life, one chance |
|
|
|
|
kasia0987
Nieśmiały użytkownik

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 19 Lip 2012 Posty: 68 Skąd: okolice Amsterdam
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2012 5:12 pm
|
|
|
Dwa lata temu pracowalam dla firmy Aldiver i bylam bardzo zadowolona. Pieniazki na czas byly wyplacane( tygodniowka). Jak ktos chcial pracowac i mu zalezalo na pracy to mial duzo godzin. Warunki mieszkaniowe nie byly zle. Mam znajomych ktorzy do tej pory tam pracuja i z tego co wiem to duzo sie nie zmienilo. Aldiver nie ma siedziby w PL. Trzeba wejsc na ich strone i sie zarejestrowac.
Pozdrawiam:) |
|
|
|
|
postrachy
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Wrz 07, 2012 9:30 pm
|
|
|
Święta zasada - Ile ludzi tyle opinii. Ja pracowałem przez 9 miesięcy przez Tempo Team, rekrutuje do niej pełno firm z Opola i kilka z Katowic. Firma w pełni wypłacalna, ile zarobisz tyle masz - oczywiście po potrąceniu wszystkiego co maja ci potracić. Kontakt z jobcoachami też jest ok. Sytuacja na parkach - zależy. Są rózni ludzie - jedni jadą do Holandii zarobić inni sie zabawić. W tym przypadku nie ma reguły, zależy na kogo trafisz. Od siebie mogę dodać że dobrze sie mieszka na parkach w Udenhout i Oosterhout, Noordwijk nad morzezm też daje rade. Oferuja fajna robote, np. na rowerach w Giancie. Teraz jestem w Holandii i robię przez OTTO. Opinie dla tego biura są praktycznie tylko miażdżące ale narazie nie narzekam:). |
|
|
|
|
jaroslaw
Nieśmiały użytkownik falubaz
|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2012 1:39 pm
|
|
|
ALDORA -polecam |
_________________ falubaz to magia!!!-falubaz to my!!! |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2012 1:41 pm
|
|
|
postrachy napisał/a: | Teraz jestem w Holandii i robię przez OTTO. Opinie dla tego biura są praktycznie tylko miażdżące ale narazie nie narzekam:). |
Bo jak ktos przyjezdza do NL pracowac a biuro zapewnia prace i w miare warunki to czlowiek jest szczesliwy gorzej z tymi co przyjezdzaja "pracowac" ale maja 2 lewe rece ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
|