Dzwonili mi z Holandii własnie że wysłali pieniądze na konto .. czyli pewnie jest tak że muszę aktywować karte ... ja już to pewnie załatwie wszystko w Holandii mam nadzieję że w tym tyg wyjade to pójde do tego banku i sie dowiem wszystkiego . bo dziwne to jest żebym tu pieniędzy nie mogła wybrać. chyba że jest jeszcze taka opcja że oni musza miec jakies zabezpieczenie?? i nie mogę dlatego tych pieniędzy wybrać??
[ Dodano: Wto Wrz 11, 2012 2:53 pm ]
z tego co wiem to tylko dwa tyg jest ważna ta karta tymczasowa i tyle ale ja wybrałam z niej 50zł ... czyli kasa musi byc . czyli sa dwie opcje trzeba uaktywować konto internetowe i aktywowac karte która chce wybrac pieniadze ale to juz chyba zrobie w Holandii.. tak a pieniądze sa bo mi kobieta dzwoniła że wysłała pieniądze na konto.. ale nie wiem o co chodzi dlaczego ja tych pieniędzy nie mogę wybrać. a jest taka opcja że oni musza miec jakies zabezpiecznia i że niby za malo jest na koncie i nie da rady wypłacić . a jak nie to trzeba chyba już tam załatwiać??
Pomogła: 31 razy Dołączyła: 27 Maj 2010 Posty: 1086
Wysłany: Wto Wrz 11, 2012 3:53 pm
Troche poczytalam, na karcie tymczasowej powinna byc data do kiedy jest wazna a nowa karta powinna po prostu dzialac. Nie mozesz aktywowac jej internet. Jesli sa pieniadze na koncie a karta nie dziala to powinnas isc do ING i z nimi wyjasnic sprawe.
Jeszcze moze byc taki problem, ze pierwszy raz pieniadze nowa karta musisz wybrac z Holandii i moze dlatego nie mozesz teraz wybrac z Polski.
_________________ Fox- kolejny niechciany psiak do adopcji
nom musze iść do nich to wyjaśnic bo nic innego mi nie pozostaje... kobieta mi mówiła że tylko dwa tyg będzie ta karta aktywna zastepcza a później już nie bo dostałam nową.. albo coś karta jest nie tak albo nie wiem. albo tak jak piszesz pierwsza kase trzeba wybrac w Holandii a później będę mogła tutaj. Dziekuje za tak wyczerpujące informacje