Do wszystkich nian/au-pairek i babysitterek z Amsterdamu! |
Autor |
Wiadomość |
mumu
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2012 8:21 am Do wszystkich nian/au-pairek i babysitterek z Amsterdamu!
|
|
|
Kochane amsterdamskie nianie, au-pair i babysitterki!
Z tym zawodem zwiazana jestem juz od kilku lat, uwielbiam swoja prace, jednak wiem rowniez jaka moze byc ciezka i stresujaca!
Chetnie poznam dziewczyny, ktore zajmuja sie dziecmi! Dobrze czasami porozmawiac z kims kto moglby doradzic, posmiac sie z wielu codziennych sytuacji; fajnie byloby tez spotkac sie na kawe w parku z dzieciakami albo 'po godzinach'.
Mysle, ze dobrze jest miec taki jeden watek tutaj, na niedzieli.nl, gdzie kazda moglaby sie wpisac, opowiedziec cos o sobie... i ewentualnie moglybysmy zorganizowac jakies spotkanie (?)
Pozdrawiam!
[ Dodano: Nie Wrz 23, 2012 5:38 pm ]
O rany-106 wyswietlen ale zadna nie odwazyla sie napisac? Dziewczyny! Ta praca to nie jest jakas hanba, nic czego trzeba sie wstydzic! |
_________________ Nianiowanie http://niania-na-obcasach.blogspot.nl/ |
|
|
|
|
Pixa83
Poczatkujacy

Wiek: 41 Dołączyła: 30 Lip 2009 Posty: 29 Skąd: Vlissingen
|
Wysłany: Pon Paź 08, 2012 11:46 am :)
|
|
|
Witaj, sama mam dwoje dzieci w wieku 1 i 6 lat. Wiem jaka to ciezka praca. Ja pilnuje jeszcze dwuletniej dziewczynki. Oczy w koło głowy trzeba mieć bo i dzieci maja różne pomysły. Opieka nad dziecmi wymaga wiele cierpliwości i czasu.Głowny problem to wyrywanie sobie zabawek, ale nad tym pracujemy Czas nam szybko płynie, malujemy farbkami, układamy klocki i spiewamy. A jak tam u Was? |
_________________ "A teraz my jesteśmy tymi przed którymi ostrzegali nas nasi rodzice " |
|
|
|
|
wena111
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2012 5:58 pm
|
|
|
Mam nadzieje ze uda mi sie cos napisac:-)
Witam!
Ja tez wychowuje coreczke i chetnie pogadam i wymienie sie doswiadczeniami |
|
|
|
|
natka14
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2012 10:23 pm
|
|
|
Witam wszystkie drogie baby "siterki".
Mieszkam i opiekuję się chłopczykiem w Amsterdamie:)
Szukam wszelkich sposobności by nawiązać nowe kontakty w szczególności wśród niań. Chcę, aby "dzidzia" powoli przyzwyczaiła się do innych dzieci.
Jeżeli macie ochotę na spotkania- chętnie mogę je zorganizować u mnie. Duża przestrzeń co oznacza dużo miejsca do zabawy:)
pozdrawiam
[ Dodano: Czw Lis 01, 2012 10:23 pm ]
[ Dodano: Czw Lis 01, 2012 10:23 pm ]
natka14 |
|
|
|
|
wena111
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2012 10:00 am
|