Przesunięty przez: Gochna H Pią Wrz 28, 2012 1:35 pm |
separacja a dofinansowania na konto męża |
Autor |
Wiadomość |
olak87
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2012 1:53 pm separacja a dofinansowania na konto męża
|
|
|
Witam
Mam takie pytanie, mam dzieci, wszystkie dofinansowania na nie dostawałam na konto mojego męża tak samo dofinansowanie do mojego ubezpieczenia zdrowotnego, teraz jesteśmy w separacji mąż już ze mną nie mieszka, jest wymeldowany, już zgłosiłam do belastingu separacje, ale może orientuje się ktoś jak mam zmienić nr kont, żeby mój dodatek był przelewany na moje konto ?z góry dziękuje za odpowiedź |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2012 2:10 pm
|
|
|
olak87, przez strone internetowa w danej instancji.
Jak masz digid to sie logujesz na belastingdienst.nl i tam wszystko zmieniasz od reki .
W SVB tez mozna sie zameldowac i zmienic co trzeba. |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
stroopwafel
Mega gaduła Debesciak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2012 7:50 pm
|
|
|
a ja mam takie pyt. :
Chcialbym zmienic nr.konta do rodzinnego na stronie svb ale tylko do wyplaty na jedno dziecko a na drugie pozostawic bez zmian. Jest mozliwosc ale chyba tylko na calosc czyli na 2 dzieci 1 przelew na 1 konto. |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2012 9:10 pm
|
|
|
stroopwafel, jak matka danego dziecka sama sie bedzie ubiegac o dodatek z SVB to SVB bedzie automatycnie wysyla na dane dziecko do niej a na drugie do ciebie .
Mozesz tez sprubowac zadzwonic do SVB i wytlumaczyc problem |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
|