Eurolot - loty z/do Amsterdamu |
Autor |
Wiadomość |
rohan
Gaduła rohan

Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Lis 2011 Posty: 149 Skąd: Helmond
|
Wysłany: Śro Mar 28, 2012 2:31 pm
|
|
|
dortmund-wro takze z Wizz
jest tez Weeze (tanie , niedaleko granicy Nl-DE), lata ryan do Bydgoszczy |
_________________ polak polakowi polakiem |
|
|
|
|
YANNOSICK
Super gaduła Cogito ergo sum

Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 389 Skąd: Zeeland
|
Wysłany: Śro Mar 28, 2012 2:32 pm
|
|
|
Albo jakikolwiek lot do Berlina. Z Berlina chyba najszybciej do PN. |
_________________ If You always follow, You will never lead. |
|
|
|
|
pelikan
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Mar 28, 2012 10:14 pm
|
|
|
mogli by jeszcze do Katowic latać - wtedy bym miał prawie z pod domu pod dom bo jak mam znowu jechać 150 km do Eindhoven na Wizza to mi się odechciewa |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 9:07 am
|
|
|
pelikan, mam to samo. ale dla mnie krakow czy pyrzowice to prawie to samo, wiec sie ciesze:) |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
nastka
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 4:25 pm
|
|
|
na stronie eurolotu nie mozna jeszcze dokonac rezerwacji z lub do amsterdamu.Gdy probuje dokonac rezerwacji na lipiec lub sierpien pokazuje sie komunikat ze nie ma lotow w tym czasie........... |
|
|
|
|
zaq

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 4:33 pm
|
|
|
wlasnie wyklikalem rezerwacje na lot K2312 Amsterdam - Gdańsk (8 Czerwiec 2012 10:35 - 12:35). jestem przy kroku DANE PASAŻERÓW i wszystko wyglada ok...
kiedy pokazuje ci sie ten komunikat? |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
|
|
|
|
nastka
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 9:42 pm
|
|
|
na glownej stronie zaznaczam amsterdam-gdansk,czas wylotu lipiec,powrot sierpien
klikam i juz na nastepnej stronie widze komunikat ''Przepraszamy, ale w podanym terminie nie odbywają się loty na wybranej trasie'''
mimo wszystko wybieram ''szukaj'' i tam widze kalendarz ,po czym zaznaczam rozne opcje rozne dni i wyskakuje ten sam komunikat |
|
|
|
|
zaq

|
Wysłany: Pią Mar 30, 2012 8:31 am
|
|
|
ja wybralem rezerwacje biletow z menu rezerwacje. otwiera sie wtedy calkiem inny formularz. moze tak sprobuj? |
|
|
|
|
LOGICTHINKS
Poczatkujacy LOGICTHINKS
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2012 3:02 pm
|
|
|
Nareszcie! Bo po tym jak SkyEurope padło nie było bezpośredniego do Krakowa/Katowic z Amsterdamu. Jednak dziwi mnie fakt, że to Lot pcha się drugi raz w tą trasę, po tym jak raz już na tej trasie klapę zaliczyli z Central Wings,...nie jestem pewny, ale coś kojarzę, że dwa miesiące latali i się zwinęli...szkoda tylko, że te samoloty są wolniejsze od airbusów a330, prędkość max ok.650 km/h-> lot około 2 godzin. W sumie i tak lepsza opcja jak jechać z A'damu do Eindhoven lub tranzytem przez Warszawę, co zaś jest bardzo stresogenne bo na liniach krajowych często latają ATR - turbośmigłowe 40osobowe pipidówki oj ale mieliśmy stracha raz na trasie WAR-KRK, ola la la.
Jeśli im to wyjdzie to będzie fajnie, zwłaszcza dla południowców z Amsterdamu |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2012 10:15 pm
|
|
|
ATR jest tylko glosny, reszta ok |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
Tereza
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2012 5:22 pm
|
|
|
ale to nie tylko ATR - te chyba tylko na krajówce.
leciałam do Krakowa i z powrotem i w obie strony nowiutkie Bombardiery- bardzo przyjemnie.
mam nadzieję ze będzie więcej pasażerów - bo połaczenie bardzo wygodne - wiec miło jakby sie ostało. |
|
|
|
|
zaq

|
Wysłany: Pią Lip 20, 2012 1:09 pm
|
|
|
a co powiecie na ipady zamias gazet?
eurolot napisał/a: | Pasażerom podróż umilać będą nowoczesne tablety. Wspólnie z wydawcą magazynów lotniskowych, zastąpiliśmy tradycyjny, drukowany magazyn urządzeniem multimedialnym w postaci iPada. Będzie ekologicznej i ciekawiej. |
http://eurolot.com/news/newslist,182.html |
|
|
|
|
Tereza
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Sie 22, 2012 3:11 pm
|
|
|
leciałam parę dni temu i rzeczywiście rozdawali na czas lotu. |
|
|
|
|
Hamalielka
Poczatkujacy Hamalielka

|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2012 11:17 am
|
|
|
I jak podróż Eurolotem? Jestem ciekawa jakie wrażenia i czego można sie spodziewać, bo dotychczas korzystałam z innych linii. |
|
|
|
|
|