Eneco-email |
Autor |
Wiadomość |
Aneta84
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 5:28 pm Eneco-email
|
|
|
Hej wiem ze taki temat juz jest ale nie moglam tam znalezc tego co mnie interesuje a naprawde mi sie spieszy....zna ktos z was moze email do eneco? chodzi mi o taki email na ktory bede mogla napisac z mojej poczty bo musze im wyslac papiery i na tej ich stronie to jest nie mozliwe. Musze to zrobic dzisiaj wiec jesli ktos zna ten email to blagam o pomoc to bardzo pilna sprawa bo chca mi w poniedzialek wylaczyc prad i gaz a mam w domu dwojke dzieci:( |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 5:42 pm
|
|
|
Aneta84,
po prawej stronie kolumny , tam gdzie pisze Wij helpen u graag Stuur ons een e-mail
http://thuis.eneco.nl/kla...ontactgegevens/ |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Wrz 22, 2012 5:46 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Aneta84
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 5:45 pm
|
|
|
No wlasnie na tej stronie bylam ale tam nie moge dolaczyc zalacznikow a musze im wyslac moj kontrakt na mieszkanie dowod itd wszystko co potrzebne do podpisania nowej umowy oni mi podali wczoraj jak dzwonilam taki email [email protected] ale jak wysylam na ten adres wiadomosc to mi przychodzi raport ze nie wyslano bo wystapil błąd....a do mojego męża normalnie doszło...i myśle ze może ja coś poknociłam z tym emailem |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|
Aneta84
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 5:52 pm
|
|
|
nie logowałam sie ale ja jeszcze nie jestem ich klientem...to trochu skomplikowane za duzo tlumaczenia ale ja mam energie z innego dostawcy i oni chca mi wylaczyc prad i musze przejsc do eneco i juz wszystko zrobilam co mialam tylko musze im szybko wyslac te papiery na email zeby mi w poniedzialek tamci juz nie mogli wylaczyc tego pradu
[ Dodano: Sob Wrz 22, 2012 5:54 pm ]
nie ma ktos moze takiego ich meila zeby mozna bylo wyslac wiadomosc z mojej poczty?
[ Dodano: Sob Wrz 22, 2012 5:55 pm ]
bo to [email protected] mi nie wchodzi i wydaje mi sie ze cos jest nie tak z tym adresem |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)

Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
|
|
|
|
perejra
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 57 Skąd: haga
|
|
|
|