Przesunięty przez: Gochna H Nie Wrz 30, 2012 1:10 pm |
bank ing nl to złodzieje |
Autor |
Wiadomość |
danuta płoska
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Wrz 30, 2012 11:58 am bank ing nl to złodzieje
|
|
|
Witam czy ktoś może mi pomóc jakiś czas byłam w Holandii założyłam konto w ing nl trzy krotne wbicie złego pinu konto zostało zablokowane ,byłam w Holandii osobiście w banku ing nl i okazało się że nie ma mnie w systemie bankowym a bank ma dziesięć dni roboczych na wyjaśnienie sprawy poniosłam koszty dodatkowe za nocleg było drogo więc osoba moja kontaktowa mówiąca po holendersku załatwiła że ona będzie się kontaktować z bankiem.Okazało się że pieniądze są w centrali więc ta osoba pojechała tam do Amsterdamu załatwiła że mam wysłać konto walutowe z polski ksero dowodu i karty kredytowej więc to zrobiłam i obiecano mi że dostanę pieniądze i do tej pory nic ludzie co mam robić |
Ostatnio zmieniony przez danuta płoska Nie Wrz 30, 2012 12:00 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Katje
Gaduła
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 14 Maj 2010 Posty: 137
|
Wysłany: Nie Wrz 30, 2012 4:42 pm
|
|
|
3krotne wbicie pinu nie blokuje konta tylko karte. I o jakie pieniadze chodzi i co karta kredytowa ma do tego wszystkiego?
Napisz na spokojnie jeszcze raz co sie dokladnie stalo, o jakie pieniadze chodzi i co ty chcesz od ING. |
|
|
|
|
Małgosia35
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Wrz 30, 2012 7:43 pm
|
|
|
Dokladnie,to karta zostaje zablokowana a nie konto.
Kiedys mialam taką sytuację ,ze w wyniku nieużywania konta w Amro banku i braku wpływów, moje konto zostało zablokowane,konieczna byla wtedy osobista wizyta w banku i wydanie nowej karty bankomatowej.Pieniądze ,które wpłynęły w międzyczasie na konto mogłam wypłacić w oddziale banku,albo tez poczekać na wydanie nowej karty.
Ale nie było czegoś takiego,że nie było mnie w systemie banku |
|
|
|
|
Bombarka
Poczatkujacy
Pomogła: 1 raz Wiek: 63 Dołączyła: 08 Lut 2009 Posty: 26
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2012 8:14 am
|
|
|
Pieniadze w "centrali" ???? |
_________________ Tam gdzie sila nie potrzeba prawa bo prawo jest bezsilne. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2012 4:19 pm
|
|
|
danuta płoska,
Cytat: |
bank ma dziesięć dni roboczych na wyjaśnienie sprawy |
na jakie wyjasnienie sprawy , co niby jest tu do wyjasnienia ?
jesli wbijasz zly pin to zablokujesz sobie karte , kontaktujesz sie z bankiem i bank karte odblokuje i na tym sie konczy wspolpraca z bankiem...
moze bank ci konto zablokowal, bo nie mialas na nim srodkow platniczych a w miedzy czasie kase wybieralas wtedy tak , to moze byc jednym z powodow do zablokowania konta i wyjasnien ze strony banku trwajacych kilkanascie dni |
|
|
|
|
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2012 5:01 pm
|
|
|
Gochna H napisał/a: | jesli wbijasz zly pin to zablokujesz sobie karte , kontaktujesz sie z bankiem i bank karte odblokuje i na tym sie konczy wspolpraca z bankiem.. |
Nawet wizyta w banku nie jest konieczna.Ten post to jakas sciema.
http://www.niedziela.nl/f...pic.php?t=94415 |
|
|
|
|
|