Andrzejki po polsku!!!- 24-11-2007 godz.18.00- |
Autor |
Wiadomość |
czeko
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 9:37 pm
|
|
|
No ...ja sie wpisuje na liste....Do Rotterdamu
PA
czeko |
|
|
|
|
cezaryxx
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 1:03 pm
|
|
|
Witam Was wszystkich,
Nazywam sie Cezary Borkowski i razem z Agata organizujemy nasze Polskie Andzejki:).
Andrzejki beda wiec w Sobote 24 Listopada w Rotterdamie, w sali imprezowej akademika Erasmus International House.
Zaczynamy o 18.00, konczymy o okolo 1.30.
Podam troche informacji:
-dokladndy adres to STRUISENBURGDWASRSSTRAAT, Rotterdam (3063BW), sala sama nie ma numeru wiec trzeba w klatce nacisnac guzik "common room".
-Jak tam sie dostac?
www.9292ov.nl
www.google.maps.com
www.routenet.nl
-Bar bedzie otwarty i alkohole oraz inne napoje beda do nabycia w barze. Wiec nie ma mozliwosci przyniesienia/konsumpcji wlasnych napoji.
-w razie problemow (np.znalezieniem miejsca)mozna sie z Agata lub ze mna skontaktowac. Moj numer to 06-42543664. Email: [email protected].
Pozdrawiam serdecznie,
Cezary Borkowski
[/img] |
Ostatnio zmieniony przez cezaryxx Śro Lis 21, 2007 1:19 pm, w całości zmieniany 6 razy |
|
|
|
|
cezaryxx
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 1:16 pm
|
|
|
Podam tez doklandie jak sie dostac do imprezy tramwajem:
1.Ze Stacji Centralnej, wez tramwaj 21 (kierunek "de esch")
2.Wysiadasz na przystanku "Avenue Concordia"
3.Skrecasz w Prawo w ulice Elizabethstraat
4.Po 20 metrach ulica sie konczy, i wtedy skrecasz w LEWO.
5.Po okolo 50 metrach, po prawej stronie zobaczysz czarna klatke z dopisem "Erasmus International House"
6.Wejdz do Srodka i przycisnij guzik "Common Room". Wtedy otworzymy Ci dzwi wejsciowe.
Droga powrotna:
Ostatni tramwaj odjezdza z przystanku "Avenue Concordia" o godzinie 23.55.
Pozatym mozne tez wziasc taksowke do stacji centralnej, to kosztuje okolo 10-15 euro. |
Ostatnio zmieniony przez cezaryxx Wto Lis 20, 2007 6:20 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
cezaryxx
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 3:20 pm
|
|
|
Co zabrac ze soba na impreze:
1.dobry humor:)
2.Kompakty (dobrej) Polskiej muzyki, jezeli mozilwe to laptop
3.Snacks, czyli: chipsy, paluszki, ciasteczka,etc. |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy Dołączyła: 08 Paź 2006 Posty: 905 Skąd: kraj tulipanow
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 6:35 pm andrzejki
|
|
|
No wiec impreza zbliza sie wielkimi krokami- sobota juz za pare dni- mam nadzieje ze bedziemy sie dobrze bawic- jesli wszystko bedzie w porzadku - w planie sa nastepne - moze w karnawale - prawdziwy bal przebierancow? - moze byc fajnie, wesolo i smiesznie,
Ostatnim razem na naszym pierwszym spotkaniu osob znajacych sie tylko z tego forum bawilismy sie dobrze, milo bez zamieszek i niemilych niespodzianek, mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie- Przeciez chcemy sie dobrze bawic w milym gronie. Niech tylko kazdy pomysli o jakis zabawach i wrozbach - przeciez to Andrzejki- troche wczesniejsze ale co tam - ma byc andrzejkowo! |
_________________ Bo w miłości silni
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
Mantissa
Poczatkujacy

|
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 6:01 pm
|
|
|
Witajcie - ciesze sie ze zobaczymy sie w Rotterdamie to jak rozumiem trzeba wziac ze soba jakies przekaski , a ta zrzutka na lokal?Pozdrawiam |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

|
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 6:55 pm
|
|
|
powyzej Czarek napisal adres i dojazd z CS - tak wiec wydrukowac i z mapka w reku zapukac tzn. zadzwonic pod numer 620 a tam.... czeka was i nas wszystkich swietna polska zabawa- Przeciez Polacy potrafia sie bawic!!! . |
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
majuga
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 362
|
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 7:28 pm
|
|
|
halo witam
niestety nie mozemy przyjechac bo Mark pracuje .
milej zabawy
zartowalam, zycze Wam udanego udanego udanego wieczoru andrzejkowego.
pozdr serdecznie |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

|
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 9:34 pm
|
|
|
jeszcze jest pare miejsc wiec wszystkich chetnych zapraszamy do wspolnej zabawy. a jak wszystko bedzie ok jak ludzie beda chcieli sie znow wspolnie zabawic planujemy nastepna zabawe- SYLWESTER tuz....tuz... a potem moze i BAL PRZEBIERANCOW.......ale to wszystko zalezy tylko od nas samych. wiec zapraszamy juz jutro na nasza pierwsza wspolna impreze a pozniej... ktoz wie...? |
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
Robus_1
Nieśmiały użytkownik

Pomógł: 2 razy Wiek: 55 Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: Barendrecht/Wroclaw
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 9:59 am
|
|
|
Ni i po imprezce, a ja tam byłem i pyfffko niejedno piłem, a ten kto nawalił niech załuje, ze go nie było bo zabawa była przednia nio i nasze Panie jak zwykle cudownie ozdobiły swoim towarzystwem salę... Słowa uznania takze dla osób, które dmuchały... baloniki i wieszały dekoracje
Agatko towarzystwo sie coraz bardziej rozkręca i integruje, z niecierpliwością czekamy na nastepne a moze w karnawale zaszczyci nas takze nasza szanowna Moderatorka Renatka, myslę ze nie tylko ja chciałbym ja wreszcie poznać w realu...
Pozdr |
|
|
|
|
fubucom
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 3:45 pm
|
|
|
Witam po party, jak zwykle było extra Pozdrawiam wszystkich |
_________________ Pozdrowienia dla mojej ulubienicy, niestety Gochna jestem już zajęty |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 7:26 pm andrzejki
|
|
|
w weekend postaram sie podeslac troche fotek z imprezki - niestety dopiero w sobote teraz mam nawal pracy i malo czasu na bywanie tutaj - ale fotki beda. pozdrowienia |
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
|