Ja zanim wziolem to co chcialem to dokladnie wypytalem sprzedawce czy sa jakies chaczyki i odpowiedzial szczerze ze chaczyk tkwi w tym ze po 12 miesiacach jezeli nie splacisz to od tego momentu zaczynaja leciec kolosalne odsetki a jezeli jestes zetelnym klijentem i splacisz jak sie zoobowiazales w ciagu 12 miesiecy od podpisania umowy zaplacisz jedyne 49euro. A zgodze sie tez z Toba ewcia.pol ze banki udzielaja takich porzyczek zeby zarabiac jak kazda firma zyja z tego, jeden splaci na czas i zarobia malo a 20 kolejnych bedzie mialo opuznienie i jak zaczna mu doliczac co moga i co jest pewnie napisane małym druczkiem w umowie to jak podliczy sume koncowa wyjdzie ze kupil by 2 takie telewizory.
Poczytałem sobie Wasze komentarze w temacie i jednak wybrałem się do Media Marktu z pytaniem o kupno nowej lodówki w kilku ratach...Pani zapytała czy mam przy sobie ID oraz kartę bankową i po 3 min dostałem akceptację na zakup lodówki szybko i sprawnie ew polecam ten sklep w Venlo