NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pokazali co niektorzy polska kulture i mentalnosc-wstyd mi!
Autor Wiadomość
Lutek 
Gaduła

Wysłany: Sob Lis 24, 2007 5:48 pm   

majuga napisał/a:
...
a wracajac do tematu....to chyba dobrze, ze kolega upewnia sie, ze komunikacja werbalna bedzie zapewniona....znaczy najpierw chce porozmawiac :D

:lol: :lol: :lol:

majuga napisał/a:
:shock: to juz wiem dlaczego potencjalna tesciowa (bardzo dobra kobieta swoja droga, ale bez krytyki absorbuje to co w trouw napisza) wypytywala mnie ostatnio o spozycie w naszym biednym kraju. poza tym jeszcze jej znajoma Polka, ktora jest tu od 11 lat takie dyrdymaly jej opowiada o Polsce, ze zeby zgrzytaja! moze ktos mi wytlumaczy co to za maniera rodakow, zeby wlasny kraj tak kalac, wiecznie narzekac i tylko mowic o problemach, tych rzeczywistych i tych wyimaginowanych (mickiewicz to przy mnie taaki pikus;).

taka juz nasza natura, szczegolnie starszego pokolenia. A najlepsze sa rozmowy Polakow w Chicago. Tamci to dopiero zyja przeszloscia. Ciagle mysla ze u nas jest jak za prl'u.

majuga 
Super gaduła

Pomogła: 8 razy
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 5:55 pm   

moze zalozymy im taki skansen (Est PRL Word) i bedziemy z nich kase wyzymac? :033:

mam wizje....gdzies pod Losicami....zbuduje sie lotnisko....zabudowanie orginalne....saturator... myszke miki przebierze sie za dozorce domu, a spiaca krolewna bedzie w spozywczaku spod lady przedawac

:roll:

Lutek 
Gaduła

Wysłany: Sob Lis 24, 2007 6:16 pm   

majuga napisał/a:
moze zalozymy im taki skansen (Est PRL Word) i bedziemy z nich kase wyzymac? :033:

mam wizje....gdzies pod Losicami....zbuduje sie lotnisko....zabudowanie orginalne....saturator... myszke miki przebierze sie za dozorce domu, a spiaca krolewna bedzie w spozywczaku spod lady przedawac

:roll:

pomysl dobry, trzeba promowac Polske :D

kmiecik74 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Lis 24, 2007 7:01 pm   cos nowego

Oki to moze ja cos napisze. Szukam ladnej sexi Holenderki z kasa i sporym kontem w banku bo ja mam cienkie. Czy ktos mi pomoze bo nie znam jezyka a chce Holenderke.To by bylo tyle.Dzieki za pomoc. pozdrawiam serdecznie

pstrag
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Sob Lis 24, 2007 7:10 pm   

witam .
bedziesz mial problem ze znalezieniem.
brak towaru.wszystko co tu jest to na kredycie za......la.takie to bogacze holenderskie..pozdrawiam

kmiecik74 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Lis 24, 2007 7:29 pm   

szkoda ze tak jest jeny a juz mialem nadzieje ze cos znajde ale moze znajdzie sie z jedna no niech ma kredyt ale niech sama go splaca

Renata_H
PRZYJACIEL FORUM

Wysłany: Śro Lis 28, 2007 11:06 am   

A co to za pie.rdolu tu wypisujecie, huh?!?!? :twisted:

Ciach trach i zamykam temat bo ostatnio zauwazylam ze przez ta jesienna pogode zamiast do parku na spacerek to w coponiektorzy wola w domu rozgrzac sie czyms mocniejszym i takie posty nam wychodza :twisted:

Jak swiat swiatem nikt nigdy nie dojdzie do porozumienia w sprawie rodzimych kobiet, zawsze bedzie skrajnosc: albo super najlepsze i te drugie qurwiszony. No wiec przestanmy odeniac du.pska naszych pan i napiszcie cos kreatywniejszego, np na temat holenderskiej fauny i flory a dla zbuntowanych moze nawet byc o dinozaurah w Holandii - byly tu czy nie :twisted:

Dziekuje wszystkim za wspolprace :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi