NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
mam problem z odzyskaniem Jaaropgavu
Autor Wiadomość
michupeja
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lis 30, 2012 1:48 pm   mam problem z odzyskaniem Jaaropgavu

witam w 2009 roku pracowalem w holandii i jakis czas temu przypomnialem sobie o mozliwosci rozliczenia sie z tego tytulu z podatku aczkolwiek mam problem firmy rozliczajace podatek zadaja Jaaropgavu -ktorego niestety nieposiadam firma dla ktorej pracowalem a mianowicie JobVision z utrechtu twierdzila na poczatku iz Jaaropgav zostal mi wyslany na adres domowy niestety nic takiego nie mialo miejsca=niewiem czy to przyczyna poczty czy poprostu ich niedbalstwo proby dalszego kontaktu z firma nieprzynosza zadnego efektu na emaile mi nie odpowiadaja a w rozmowach telefonicznych zostaje zbywany moje pytanie brzmi czy naprawde nic nie moge zrobic by odzyskac swoj podatek? rozliczajace firmy twierdza iz Jaaropgav moge zastapic ostatnim solarisem aczkolwiek ostatniego solarisu tez nie posiadam bo nawet nigdy go nie widzialem bo bylem juz w polsce
Ostatnio zmieniony przez michupeja Pią Lis 30, 2012 1:50 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Bronka 
Mega gaduła

Pomogła: 31 razy
Wysłany: Pią Lis 30, 2012 1:56 pm   

Wyslij list polecony do pracodawcy, tu masz tresc takiego listu, ounkt 3 :

http://123belastingteruggave.com/geen-jaaropgave/

https://www.olx.pl/oferta...html#eb5bd1b1c3

bagniaczka 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Pią Lis 30, 2012 7:16 pm   

Podłączam się pod temat :) Biuro, przez które dość krótko, ale jednak, pracowałam w tym roku, już nie istnieje. Nie wzięłam wtedy salarisów, bo generalnie mi się nie chciało, przerwa w pracy miała być chwilowa. Potem wakacje, jakoś tak zeszzło. No a biuro padło. A ponieważ facet robił mnóstwo przekrętów może się okazać, że już dawno siedzi w Turcji. Jaka wtedy byłaby opcja z odzyskaniem salarisów chociażby, o jaaropgave nie wspominając?

bagniaczka 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Sob Gru 01, 2012 12:53 am   

Dzięki :039:

Odpowiedz do tematu