mam problem z odzyskaniem Jaaropgavu |
Autor |
Wiadomość |
michupeja
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2012 1:48 pm mam problem z odzyskaniem Jaaropgavu
|
|
|
witam w 2009 roku pracowalem w holandii i jakis czas temu przypomnialem sobie o mozliwosci rozliczenia sie z tego tytulu z podatku aczkolwiek mam problem firmy rozliczajace podatek zadaja Jaaropgavu -ktorego niestety nieposiadam firma dla ktorej pracowalem a mianowicie JobVision z utrechtu twierdzila na poczatku iz Jaaropgav zostal mi wyslany na adres domowy niestety nic takiego nie mialo miejsca=niewiem czy to przyczyna poczty czy poprostu ich niedbalstwo proby dalszego kontaktu z firma nieprzynosza zadnego efektu na emaile mi nie odpowiadaja a w rozmowach telefonicznych zostaje zbywany moje pytanie brzmi czy naprawde nic nie moge zrobic by odzyskac swoj podatek? rozliczajace firmy twierdza iz Jaaropgav moge zastapic ostatnim solarisem aczkolwiek ostatniego solarisu tez nie posiadam bo nawet nigdy go nie widzialem bo bylem juz w polsce |
Ostatnio zmieniony przez michupeja Pią Lis 30, 2012 1:50 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Bronka
Mega gaduła
Pomogła: 31 razy Dołączyła: 27 Maj 2010 Posty: 1086
|
|
|
|
|
bagniaczka
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2012 7:16 pm
|
|
|
Podłączam się pod temat Biuro, przez które dość krótko, ale jednak, pracowałam w tym roku, już nie istnieje. Nie wzięłam wtedy salarisów, bo generalnie mi się nie chciało, przerwa w pracy miała być chwilowa. Potem wakacje, jakoś tak zeszzło. No a biuro padło. A ponieważ facet robił mnóstwo przekrętów może się okazać, że już dawno siedzi w Turcji. Jaka wtedy byłaby opcja z odzyskaniem salarisów chociażby, o jaaropgave nie wspominając? |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
bagniaczka
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Sob Gru 01, 2012 12:53 am
|
|