Problem islamskich imigrantów nas nie ominie. |
Autor |
Wiadomość |
bea111
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lut 09, 2012 11:04 pm
|
|
|
bronka:a co mnie to obchodzi! żyje własnym życiem,pracujemy z mężem,mamy kasy tyle jak 4 socjale,tylko denerwuje mnie zachowanie panów wyznania islamskiego,że mają tupet domagać się więcej,więcej..nic nie robiąc..przebywam z nimi dwa razy w tygodniu.Na 14 osób na kursie,tylko my z mężem pracujemy i jesteśmy dumni z tego! stać nas na dużo więcej,dorabiamy się!Ja się rozwijam,gram w klubie tenisowym,kurs,pracuje,dzieci,nie jestem byle kim,zeby mi mówić:odpuść sobie..bo jestem kolejną osobą chcącą wykorzystywać?tu właśnie w Holandii znalazłam sens życia..maluję,sport,uczę się języka,pracuję,ludzie mnie szanują,znalazłam blisko profesjonalnych lekarzy dla mojej ciężko chorej córki!jestem dumna że tu jestem! i nikt nie będzie mi mówił,zebym sobie odpuściła!!! |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Czw Lut 09, 2012 11:12 pm
|
|
|
bea111,
Cytat: | nikt nie będzie mi mówił,zebym sobie odpuściła!!! |
ale ja powiem odpusc sobie!
zaloz nowy temat ,albo trzymaj sie tego ,kolejny post nie na temat ,edytuje |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Czw Lut 09, 2012 11:13 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
bea111
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lut 09, 2012 11:18 pm
|
|
|
o.k odpuszczam..nie mam złych intencjii,staram sie pomóc zawsze w potrzebie,ale widze,że w kontrowensyjne dyskusje nie ma co sie wtrącać |
Ostatnio zmieniony przez bea111 Czw Lut 09, 2012 11:26 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
aknairam
Gaduła nad gadułami :-) mari(an)ka
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Wrz 2008 Posty: 409 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2012 10:04 am
|
|
|
bea111 Cytat: |
--------------------------------------------------------------------------------
Mnie tylko boli to,że mój mąż na kurs wpada po pracy urobiony,ręce zniszczone,a panowie z Iraku i Iranu pachniutcy,wypoczęci i zadowoleni z socjalu.paznokietki zrobione i co miesiac kilo przybywa.Laptopy za darmo z gminy dostali i jeszcze jeden ma pretensje,ze gmina nie zwróciła mu za bilety na samolot
|
....a dalej piszesz ,ze jestes szczesliwa ,masz co chcesz ,spełniasz sie zawodowo ,stac Cie na wszystko (czy tam prawie wszystko) a wypachniec sie, czy pazurki wypiłowac a juz kilo więcej w miesiąc to juz pikuś (PAN)
Ci esz sie tym co masz -byle jak najdłuzej Niech Cie nie boli to co ma Pan z Iraku czy Iranu Bądz soba i to wszystko . |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2012 11:38 am
|
|
|
bea111 napisał/a: | bronka:a co mnie to obchodzi! żyje własnym życiem,pracujemy z mężem,mamy kasy tyle jak 4 socjale,tylko denerwuje mnie zachowanie panów wyznania islamskiego,że mają tupet domagać się więcej,więcej..nic nie robiąc..przebywam z nimi dwa razy w tygodniu.Na 14 osób na kursie,tylko my z mężem pracujemy i jesteśmy dumni z tego! stać nas na dużo więcej,dorabiamy się!Ja się rozwijam,gram w klubie tenisowym,kurs,pracuje,dzieci,nie jestem byle kim,zeby mi mówić:odpuść sobie..bo jestem kolejną osobą chcącą wykorzystywać?tu właśnie w Holandii znalazłam sens życia..maluję,sport,uczę się języka,pracuję,ludzie mnie szanują,znalazłam blisko profesjonalnych lekarzy dla mojej ciężko chorej córki!jestem dumna że tu jestem! i nikt nie będzie mi mówił,zebym sobie odpuściła!!! |
bea panowie wyznania ekhm...islamskiego
jak cie to w oczy kluje.... jedynei oni sa na zasilkach a panowie wyznania...chrzescijanskiego to juz nie sa? to juz oni nie maja basiory piwne ktorych nawet pasek nie da rady utrzymac, to nie oni sa tacy biedni ze az otyli i z tej otylosci sa dyskwalifikowanie do pracy? nie maja socjalow? nie spedzaja calych dni na dupie nic nei robiac a jednak maja pieniadze na jedzenie, na tv, picie, papierosy i utrzymanie kilku psow
(mialam sasiadke POLKE na socjalu ktora miala dwojke dzieci i w dzien bozegonarodzenia latala jak szalona po kruidvacie szukajac prezeny dla dzieci bo wczesniej nic nei kupila... za to stac ja bylo aby utrzymac rybki, kota, psa, chomika i kroliczka.... ja majac jednego kota uwazam ze to jest drogie a ona majac taki zwierzyniec...? i nie dawala im najtanszej karmy z AH)
bea puknij sie w glowke i otworz swoje oczeta szeroko prosze bo jak na razie to wybiorczo dostrzegasz pewne sprawy pomijajac szerokim lukiem reszte.
zal ci ze islamscy panowie wydaja pieniadze na paznokcie i ubrania a nie zal ze chrzescijanscy panowie wydaja na piwo. ja wole stac w autobusie obok pachnacega pana na socjalu niz piwnego pana na socjalu... |
|
|
|
|
talyb
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2012 8:00 am
|
|
|
Pijana Polka w ciąży zaatakowała muzułmanki w hidżabach
Będąca pod wpływem alkoholu ciężarna Polka zaatakowała dwie muzułmanki w hidżabach. Do incydentu doszło w pociągu, w hrabstwie Yorkshire, w północno-wschodniej Anglii.
Polka krzyczała m.in, aby muzułmanki wróciły do swojego kraju, bo "nikt ich tutaj nie chce". Chłopak, który towarzyszył przyszłej matce również rzucał obraźliwe komentarze w kierunku Brytyjek. Jednej z nich zdarł z głowy chustę.
Kiedy agresywną kobietę uspakajali strażnicy, ta zagroziła, że jeśli straci dziecko, to zabije jedną z muzułmanek.
Przesłuchanie kobiety i mężczyzny było możliwe dopiero następnego dnia, ponieważ wcześniej byli zbyt pijani.
Poszkodowane kobiety powiedziały, że wolą aby "wulgarni Polacy, którzy od kilku lat mieszkają w Anglii zrozumieli, że zrobili coś złego, a nie poszli do więzienia".
Mężczyzna wziął odpowiedzialność za swoje czyny jednak twierdzi, że nie miały one podłoża rasistowskiego.
Kobieta cudem uniknęła kary więzienia. Została skazana na trzy miesiące w zawieszeniu na rok i 120 godzin prac społecznych.
http://fakty.interia.pl/s...dzabach,1833103 |
Ostatnio zmieniony przez talyb Pią Sie 17, 2012 8:00 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Monitka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Paź 21, 2012 7:21 am
|
|
|
Dla mnie istota problemu to nie socjał pobierany, bo to przecież zależy od człowieka - jeśli ktoś jest robotny to będzie pracował, a ten który myśli że mu się wszystko należy będzie zasiłek pobierał.
Istota problemu to to, że muzułmanów jest co raz więcej i przez to, że czują, że rosną w siłę, a my im to nieco ułatwiamy, domagają się swoich praw. Obawa jest właśnie nie o pieniądze, a o to, że obca kultura tak łatwo daje się wejść w naszą i będzie próbowała być tą najważniejszą. |
_________________ pozycjonowanie stron Katowice |
|
|
|
|
janosik
PRZYJACIEL FORUM
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2012 11:41 am
|
|
|
Matura z islamu:
YOUTUBE - oglądnij i skomentuj |
_________________ IT IS BETTER TO FIGHT FOR SOMETHING THAN LIVE FOR NOTHING - GEN.PATTON
www.polstore.nl - strona poświęcona wspaniałej rasie jaką jest Długowłosy Owczarek Niemiecki |
|
|
|
|
skasia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2012 8:37 am
|
|
|
jak dla mnie, troszke za bardzo antyislamskie.
co do jezyka arabskiego, to wydaje mi sie nic zlego jesli dzieci mogly by sie uczyc dodatkowego jezyka. A jak mi sie wydaje to my "Polacy" tez chcemy aby polski jezyk byl w holenderskich szkolach.
Ponadto czlowiek czlowiekowi nie rowny w "naszej" religi tez sa zagorzali fanatycy. nie mozemy wszystkich wkladac do jesnego worka. |
|
|
|
|
siemej
Gaduła
|
Wysłany: Pią Gru 07, 2012 4:24 am
|
|
|
http://wiadomosci.gazeta....zescijance.html
http://www.polskatimes.pl...t.html?cookie=1
http://natemat.pl/3623,ni...ch-w-tabloidzie
Dodam jeszcze, ze w Niemczech mowi sie juz iz niedlugo rdzenni mieszkancy Niemiec beda czuli sie u siebie jak goscie. Byc moze i "na wlasne zyczenie", ale dlaczego jest tak, ze w kraju (nie ma znaczenia jakim) do ktorego masowo emigruja muzlumanie nie maja oni poszanowania dla tradycji i kultury w danym kraju panujacych. Powiesz takiemu, ze zachowuje sie jak przyslowiowa malpa to posadzi cie o rasizm i obraze dla jego kultury i
religii. Ale jesli on ci powie, ze to ty zachowujesz sie jak ta malpa - g**no zrobisz. Panosza sie jak u siebie i chca z krajow europejskich zrobic swoja druga ojczyzne. Ty musisz poszanowac jego prawa, wyznanie, kulture, tradycje...ale oni twoja maja w dupie. Taka prawda.
Opinia wydana ogolnie. Wiec nie wyskakiwac mi tu z pojedynczymi przypadkami, bo ktos z Was kogos tam zna, kto taki nie jest. W koncu po jednostkowych obywatelach polskich zostalismy alkoholikami, cpunami i zlodziejami i kij wie kim jeszcze.
A tu jeszcze jedna ciekawostka: http://www.youtube.com/watch?v=KjlS-MeQ6jU |
_________________ niewazne ile mamy....zawsze chcemy wiecej.... |
Ostatnio zmieniony przez siemej Pią Gru 07, 2012 4:46 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|